Få gratis plakat med abonnement

Bestil abonnement og få gratis plakat med det unikke billede af stjernerne fra La La Land, der pryder forsiden af det aktuelle Ekko-nummer.

Det hører til sjældenhederne, at et dansk magasin får mulighed for at bringe sit helt eget billede med to af Hollywoods største stjerner. Men det skete for Ekkos forside med La La Land, der nu kan fås som en smuk plakat.

Hvis du bestiller abonnement på Ekko, vil vi gerne give dig plakaten som en gave (OBS: skriv ved bestillingen i kommentarfeltet, at du også ønsker at modtage plakaten).

Historien bag billedet er lige så speciel som billedet.

Vi havde spurgt det amerikanske selskab, om man havde et still fra filmen, som vi kunne få eksklusivt for det danske marked. Selskabet sendte flere billeder, og vi faldt straks for det romantiske billede, hvor Emma Stone og Ryan Gosling kigger op mod stjernerne.

Men så opstod problemerne.

Emma Stone står knivskarpt, mens Ryan Gosling er ude af fokus, og sådan ser det faktisk ud i den pågældende scene. Men Goslings agent kunne ikke gå med til, at billedet kom på forsiden af Ekko, hvis Gosling var uskarp.

Derfor måtte der sammensættes to forskellige billeder, hvor de hver især er skarpe – i ligestillingens navn. Ekkos forside er med andre ord det første og muligvis stadig eneste sted i hele verden, hvor lige netop dette billede eksisterer.

Bestil abonnement på Ekko og skriv i kommentarfeltet, at du som tak også ønsker at modtage en gratis plakaten!

Plakaten bliver sendt i et robust rør, så der ikke sker noget med de kønne ansigter under transporten. Den findes kun i et begrænset oplag, og tilbuddet gælder, så længe lager haves eller til udgangen af april måned. 

Næste nummer af Ekko udkommer i slutningen af april. Læs om det aktuelle Ekko #74, der går i dybden med La La Land.

© Filmmagasinet Ekko