Anmeldelser

1945 - 1956 ud af 1969
Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 22:39

Workshop

Etisk og politisk nuanceret drama af en Guldpalmevinder efterlader tilskueren skuffet over det spildte potentiale.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

World War Z

Brad Pitts hår og skægstubbe sidder perfekt i hvert sekund af stort anlagt zombie-film, hvor undergangsinfernoet blot er en tom kulisse.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 11:06

Wrong Man

Igennem seks afsnit efterforsker et fascinerende hold af advokater og detektiver tre gamle sager, hvor de dømte måske er uskyldige. Men forløsningen mangler.

Biografanmeldelse
07. sep. 2015 | 16:01

X+Y

Kan der komme en god film ud af matematiske formler og kompleks algebra? Ja, åbenbart. Den engelske X+Y er fyldt med personlighed, intimitet og lun humor.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:57

X-Men: Apo­ca­lypse

Bryan Singers foreløbige farvel til X-Men-universet er genrerabalder med smæk på, selvom den til tider føles mere som en æresrunde end et rekordforsøg.

Biografanmeldelse
20. maj 2014 | 10:22

X-Men: Days of Future Past

Bryan Singer og hans stjernecast er fulde af overskud i den hidtil mest intrikate og ambitiøse X-Men-film, som også er seriens bedste til dato.

Biografanmeldelse
20. jan. 2017 | 12:49

xXx: Return of Xander Cage

Den skaldede testosteronbamse Vin Diesel er tilbage som xXx-agent i monoton actionfilm, hvis høje tempo virker mere søvndyssende end opkvikkende.

Serieanmeldelse
08. juni 2017 | 20:30

Yes No Maybe

Mads Rosenkrantz Grage fiktionaliserer sin egen Tinder-historik med overskud og sans for samtidsdetaljer, når en ung fyr forsøger at kneppe sig ud af en livskrise.

Biografanmeldelse
12. sep. 2012 | 12:00

You & Me Forever

Scenerne sitrer af nærvær i Kaspar Munks You & Me Forever, der er noget så sjældent som en overbevisende ungdomsfilm.

Biografanmeldelse
20. mar. 2018 | 10:39

You Were Never Really Here

Takket være Joaquin Phoenix’ mesterlige præstation som melankolsk lejemorder løfter Lynne Ramsays hævndrama sig over den kunstfærdige stiløvelse.

Biografanmeldelse
02. maj 2017 | 17:59

Your Name

Hvad der kunne have været et pladderromantisk melodrama bliver en mystisk-magisk animationsfilm om identitet og kærlighed.

CPH PIX
13. apr. 2013 | 23:06

Youth

To brødre søsætter en idiotisk kidnapningsplan i israelsk film om en forskruet ungdomsmentalitet. Premiere på Cph Pix 14. april.

© Filmmagasinet Ekko