Anmeldelser

1 - 12 ud af 1927
Biografanmeldelse
21. juni 2018 | 09:00

Love, Simon

Romantisk komedie om homoseksuelles ensomhed i små samfund forklejner det seksuelle begær og gør sin sag en bjørnetjeneste.

Biografanmeldelse
21. juni 2018 | 08:24

Ocean’s 8

Spin-off af de populære Ocean-kupfilm har et fascinerende miljø og seje kvindelige karakter, men rammer ikke samme niveau som originalen.

Biografanmeldelse
20. juni 2018 | 16:24

Vi­o­li­ni­sten

Finsk drama om den romantiske kunstnermyte starter forrygende, men bliver aldrig så intens som den beslægtede Whiplash.

Serieanmeldelse
19. juni 2018 | 12:23

Malurt

Errol Morris – kendt for mesterværket The Thin Blue Line – har skabt en diabolsk forførende dokumentarserie om en mordgåde fra koldkrigens USA.

Serieanmeldelse
18. juni 2018 | 17:31

Swe­et­bit­ter

Dramaserie om New Yorks fancy restaurationsbranche byder på dragende personer og et fascinerende miljø, men serien slutter, før vi når hovedretten.

Serieanmeldelse
18. juni 2018 | 09:23

Med koldt blod

Miniserie på DR2 om mordsagen, der startede true crime-genren, formår ikke at gøre ofrenes historie interessant.

Serieanmeldelse
15. juni 2018 | 13:29

Mr. Mercedes

Trods chok og blod er tv-serien over Stephen Kings knaldroman mest en hyggekrimi.

Biografanmeldelse
14. juni 2018 | 09:31

Adrift

Overlevelsesdrama om kærlighed og katastrofe har skavanker, men lever i kraft af stærke skuespilpræstationer og overlegen fotografering.

Biografanmeldelse
13. juni 2018 | 13:59

Vi ses deroppe

Fransk drama om Første Verdenskrig er et idioti af flotte kostumer og halvbagte idéer.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 22:42

Ulydighed

To kvinders forbudte kærlighed i et religiøst miljø er et udstillingsvindue for, hvad moderne skuespillere kan præstere. Og så er filmen tilmed pivfræk.

Serieanmeldelse
12. juni 2018 | 14:28

Fauda – sæson 2

Alt er buldrende kaos for den israelske antiterror-enhed i Netflix-serie, hvis medrivende anden sæson er et nøk bedre end første.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 13:11

I Syrien

Med en heroisk kæmpende husmor i fokus skildrer gribende drama fra borgerkrigen i Syrien, hvordan almindelige mennesker holder håbet om fred i live.

© Filmmagasinet Ekko