Anmeldelser

1 - 12 ud af 1722
Biografanmeldelse
10. mar. 2016 | 01:45

10 Clover­fi­eld Lane

Science fiction-drama forklædt som kammerspil er en underholdende og charmerende efterfølger til Cloverfield.

Biografanmeldelse
15. juli 2015 | 14:06

1001 gram

Underspillet, norsk humor går hånd i hånd med underfundig melankoli i Bent Hamers lille, men kloge film, der forsøger at veje kærligheden i kilo.

Tv-anmeldelse
10. feb. 2015 | 14:31

12 Monkeys

Terry Gilliams sci-fi-klassiker er blevet til begsort serie-suspense, der står på skuldrene af sine forgængere, men samtidig finder sin egen bane på tidsrejsen.

Biografanmeldelse
18. feb. 2014 | 12:10

12 Years a Slave

12 Years a Slave er et umådelig stærkt slave-epos om lidelse og udholdenhed. Den elegance, historien fortælles med, er ærefrygtindgydende.

Biografanmeldelse
19. feb. 2016 | 02:46

13 Hours

Michael Bays effektive action-krigsfilm har fået på hattepulden for sin krigsliderlige patriotisme, men det mest øretæveindbydende er banaliteterne.

Serieanmeldelse
28. mar. 2017 | 14:05

13 Reasons Why

Ny Netflix-serie skaber drama ud af et aktuelt emne, når en pige, der har begået selvmord, via kassettebånd fortæller om digital mobning.

kortfilmanmeldelse
01. apr. 2015 | 12:32

18 Frames årgang #2

Fremtidsuhygge, en sorgfyldt pige og en terapeutisk roadmovie udgør afgangsfilmene fra den fynske filmuddannelse 18 Frames, der viser sin eksistensberettigelse.

Biografanmeldelse
27. jan. 2016 | 08:19

1864 – Brødre i krig

Filmversionen af Ole Bornedals 1864 er skåret ind til bajonetterne. Slagscenerne er flotte og flamboyante i biografen, men modsiger filmens budskab.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 20:56

1864: afsnit 1-2

”Du er en dead man walking, Ole Bornedal!” skriver Carsten Jensen og kalder 1864 en velrettet knytnæve, som efterlader højrefløjen med en brækket næse.

Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Biografanmeldelse
28. okt. 2014 | 09:49

1989

Anders Østergaards bevægende og elegante dokumentar om Murens fald lærer os at forholde os til vores egen historie.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

2 Days in New York

Fordommene om franskmændene køres helt ud, når Julie Delpy leger Woody Allen.

© Filmmagasinet Ekko