Anmeldelser

1 - 12 ud af 1717
Biografanmeldelse
18. nov. 2017 | 11:53

Lumière!

Cannes-festivalens leder hylder Lumière-brødrenes pionerfilm og argumenterer overbevisende for, at det er rigtige, små kunstværker.

Kunstanmeldelse
17. nov. 2017 | 14:27

Lars von Trier – det gode med det onde

Kunstudstilling viser Lars von Trier som eksistentialismens helt store mester med rekvisitter, storladne filmsekvenser og kuriøse detaljer.

Biografanmeldelse
16. nov. 2017 | 13:42

En ubekvem sandhed 2

Det føles flere gange som at være vidne til en genudsendelse af Al Gores gamle, men stadigt ubekvemme sandhed i Trump-æraen.

Biografanmeldelse
16. nov. 2017 | 12:01

Justice League

Til trods for en kedelig skurk giver Batfleck og hans nye venner DC’s ellers skuffende superhelteunivers et gevaldigt løft.

Biografanmeldelse
16. nov. 2017 | 02:01

Rodin

En film om en ældre herre og hans grænseløse forbrug af unge kvinder i kunstens tjeneste lyder som benzin på kønsbålet, men Rodin-film demaskerer det geniale svin.

Biografanmeldelse
15. nov. 2017 | 16:48

Glas­slot­tet

Familielivets usikre balance mellem nærvær og svigt svinger dynamisk i amerikansk drama, der dog læner sig for tungt op ad virkelighedens mennesker.

Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 09:47

A Bad Moms Christmas

Med overdrevne situationer og udpenslede pointer minder komedien A Bad Moms Christmas om sin usjove forgænger.

Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 01:02

Flat­li­ners

Medicinernes dødsleg ender som en kedsommelig, gemen gyser i Niels Arden Oplevs andet forsøg på en Hollywood-entré.

Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 00:24

Human Flow

Med storslåede billeder af flygtningestrømme rundt om i verden viser kunstneren Ai Weiwei krisens enorme omfang uden at angive nogen løsninger.

Biografanmeldelse
08. nov. 2017 | 23:57

Ballerina

Pigen Félicie kæmper hårdt for at opnå sin drøm, mens filmen kæmper med klichéer og en besynderlig oversættelse.

Biografanmeldelse
08. nov. 2017 | 00:31

The Shining – ori­gi­nal­ver­sion

Kubricks majestætiske mesterværk luller os ind i et rædselsvækkende mareridt, der bliver siddende som en besættelse.

Boganmeldelse
07. nov. 2017 | 18:18

Højt at flyve

Den detroniserede filmtopadvokat Johan Schlüters erindringsbog giver selv den klareste forklaring på, hvorfor han er sigtet for millionbedrag, skriver advokat Asger Thylstrup i sin anmeldelse.

© Filmmagasinet Ekko