Anmeldelser

1 - 12 ud af 1897
Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 10:58

Skjold & Isabel

Det sanselige ungdomsdrama af Emil Næsby Hansen sprænger dokumentarfilmens grænser med sin mageløse fortælling om den første forelskelse.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 09:58

Solo: A Star Wars Story

Oprindelseshistorien om galaksens bedste smugler er på en gang blankpoleret, overflødig og afvæbnende underholdning.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 13:47

A Thousand Times Good Night

Juliette Binoche og Nikolaj Coster-Waldau er i topform i en visuelt overlegen fortælling om en krigsfotograf, der forsømmer sin familie i jagten på det perfekte billede.

Serieanmeldelse
01. maj 2018 | 17:11

Perfekte steder – sæson 2

Anden sæson af Mikael Wulffs ungdomsserie om kærlighed og kriser starter bedre end første, men forfalder stadig til klichéer og kunstige replikker.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 18:14

C’est la vie!

Mændene bag det folkelige hit De urørlige er tilbage med en festlig og charmerende bryllupskomedie, der også efterlader en klump i halsen.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 18:44

Mit Grønland

Dokumentar om dansk lærer på Grønland dropper den velkendte omsorgssvigthistorie, men går med på klichéen om ædle vildes medfødte nobelhed.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 00:41

Charmøren

Milad Alami tegner et uafrysteligt portræt af en skamfuld og desperat indvandrer i en historie, som konstant overrasker.

Biografanmeldelse
02. maj 2018 | 23:12

The Journey

Forhandlingsfilm om den endelige fredsaftale i Nordirland er et belærende drama, som er skræddersyet til det døsige klasseværelse.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 00:01

Deadpool 2

Vittighederne er ikke helt så vittige i den anden omgang af supersatiren, men anarkisten Deadpool er stadig god for en fandenivoldsk drengerøvsfilm.

Biografanmeldelse
31. dec. 2017 | 09:46

Wind River

Taylor Sheridan debuterer med en gribende thriller om afmagt og apati i et indianerreservat, hvor amerikanerne upåagtet fortsætter et hundredårigt folkedrab.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 19:21

Mens vi lever

Med fandenivoldskhed har Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz og hans bror Mehdi skabt et imponerende visuelt melodrama, der ikke er bange for at give los for følelserne.

© Filmmagasinet Ekko