Anmeldelser

1705 - 1716 ud af 1949
Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

En nuance af blå

Michel Gondry gakker helt ud i sin nye film, et romantisk syretrip, der kunne blive til 30 fantastiske musikvideoer. Men ikke til en god film.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

Don Jon

Joseph Gordon-Levitts instruktørdebut om en mand, der er afhængig af at se porno, er klichefuld og moraliserende puritansk.

Cph:Dox
05. nov. 2013 | 23:48

Ai Weiwei the Fake Case

Andreas Johnsen kommer helt tæt på den kontroversielle kinesiske kunstner Ai Weiwei i et scoop af en dokumentarfilm. Vises på Cph:Dox onsdag aften.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 23:37

The Broken Circle Breakdown

Belgisk publikumsfavorit om et par, hvis datter får leukæmi, leverer et ubønhørligt angreb på religion.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Frances Ha

Noah Baumbachs film har potentialet til at blive en øjeblikkelig klassiker – ikke mindst i kraft af en vidunderlig hovedrollepræstation.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Carrie

Alle ambitioner om en nyfortolkning af Stephen Kings bog er faldet til jorden i overflødig genindspilning af Carrie.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 18:56

Tarok

Ekkos anmelder har aldrig oplevet så meget jysk chauvinisme som i filmen om hele Danmarks travhest, Tarok, som afvikles i lemfældigt luntetrav.

Computerspilanmeldelse
24. okt. 2013 | 19:33

Cloud Chamber

Kan man fortælle en historie ved at kombinere de helt store kosmiske mysterier med mekanismerne fra Facebook? Det nye onlinemysterium Cloud Chamber gør forsøget, og resultatet er opslugende.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 22:57

Jackass Presents: Bad Grandpa

Hvad er Jackass-leder Johnny Knoxville uden sine gamle venner? Ikke meget, viser forvirret fjollefilm med uudholdelig bessefarhistorie.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 22:13

Captain Philips

Paul Greengrass’ pendant til Kapringen har mere suspense, mere action og mere politik. Den er muligvis fuld af løgn, men dens fjendebillede er rigt på nuancer.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

What Richard Did

Barsk irsk ungdomsdrama gemmer på interessant politisk allegori om finanskrakkets moralske skurke.

© Filmmagasinet Ekko