Anmeldelser

1765 - 1776 ud af 1949
Biografanmeldelse
07. aug. 2013 | 20:01

Blue Jasmine

Cate Blanchett leverer en tour de force af en skuespilpræstation i den bedste Woody Allen-film i et par årtier.

Biografanmeldelse
07. aug. 2013 | 20:00

Red 2

John Malkovich er i hopla som hyperparanoid eks-spion og redder en ellers unødvendig anden omgang af sagaen om aldrende agenter.

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

Pacific Rim

Skuespil og plot er middelmådigt, men hvad gør det, når effekterne får gulvet til at ryste i Guillermo del Toros nye film?

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

What Maisie Knew

Følsom film med fantastisk barneskuespillerpræstation er dette årtis Kramer mod Kramer.

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

Monsters Uni­versity

Kortfilmen før Monsters University er mere sprudlende end selve hovedfilmen, der er en skuffende toer i monsteruniverset.

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

Paradis Håb

I det seneste nummer af Ekko bragte vi Christian Braad Thomsens store anmeldelse af Ulrich Seidls Paradis-trilogi. Her kan man læse et uddrag om den sidste af de tre film, Paradis Håb, der nu får premiere.

Biografanmeldelse
24. juli 2013 | 20:00

Painless

Spansk gyser er overraskende, grusom og dragende – en værdig arvtager til Børnehjemmet og Julias øjne.

Biografanmeldelse
24. juli 2013 | 20:00

3096 dage

Filmen om Natascha Kampusch’ gruopvækkende skæbne får én til at ønske, at den var lavet af Ulrich Seidl – og at Thure Lindhardts østrigske kidnapper ikke havde talt formfuldendt britisk!

Biografanmeldelse
24. juli 2013 | 20:00

The Wolverine

The Wolverine leverer kompetent action, men føles som et mellemspil før næste sommers store X-Men-slag.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

The Purge

Ethan Hawke kæmper for sin families overlevelse i en skuffende flad fremtids-thriller, hvor al kriminalitet lovliggøres i et årligt, tolv timers vindue af kaos og katarsis.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

Lys efter mørke

Den mexicanske festival-darling Carlos Reygadas har skabt et fascinerende kalejdoskop af personlige minder, fantasier, socialkommentar og glimt af et thriller-plot.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

Now You See Me

Stjernebesat tryllekunstnerfilm er ét stort, usandsynligt bluff.

© Filmmagasinet Ekko