Anmeldelser

1909 - 1920 ud af 1972
Biografanmeldelse
16. jan. 2013 | 20:10

Renoir

Jean Renoir var syrlig og ironisk, men bliver gjort til bedemand i den nysselige Renoir, mener Bo Tao Michaëlis.

Dvd-anmeldelse
16. jan. 2013 | 20:00

Elena

Instruktøren bag den fascinerende The Return har mistet fodfæstet i avantgardefilmens sump. Det skriver Christian Braad Thomsen i sin dvd-anmeldelse af Elena, der nu får biografpremiere i Cinemateket.

Biografanmeldelse
09. jan. 2013 | 22:23

Fran­kenwe­e­nie

Kreativ udmattelse eller instruktørperfektionisme? Tim Burton genopliver sin gamle kortfilm, der fik ham fyret fra Disney.

Biografanmeldelse
09. jan. 2013 | 09:30

Jagten

Jagten er et brag af et comeback for Thomas Vinterberg, der med Mads Mikkelsen i hovedrollen skaber en stærk identifikation med den uskyldigt forfulgte.

Tv-anmeldelse
07. jan. 2013 | 20:59

Dicte

TV 2’s livsstilskrimi Dicte er lige så spændende som en sofa fra Ikea, mener Bo Tao Michaëlis.

Biografanmeldelse
02. jan. 2013 | 22:46

Jack Reacher

Tom Cruises karisma og Werner Herzog som skurk gør Jack Reacher til en velsmurt omgang.

Biografanmeldelse
30. dec. 2012 | 12:54

Hushpuppy

Social tragedie som Katrina forvandles til en livsbekræftende fabel og et filmisk festfyrværkeri.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Max Pinlig på Roskilde

Navlestreng til mor skal kappes i Roskilde-smatten i Lotte Svendsens tredje veloplagte Max-film.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

2 Days in New York

Fordommene om franskmændene køres helt ud, når Julie Delpy leger Woody Allen.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Life of Pi

Man glemmer alt andet end at overleve 227 dage med Pi i Ang Lees tekniske svendestykke.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Seven Psy­cho­paths

Psykopaterne spiller med suverænt skælmier i Martin McDonaghs metafilm og opfølger til In Bruges.

Dvd-anmeldelse
21. dec. 2012 | 10:36

Moon Rider

Daniel Denciks fascinerende, dvd-aktuelle portræt af cykelrytteren Rasmus Quaade er et frisk pust til cykelgenren uden dog at give Jørgen Leths klassikere baghjul.

© Filmmagasinet Ekko