Anmeldelser

13 - 24 ud af 1897
filmanmeldelse
04. maj 2018 | 06:38

The Human Shelter

Dansk dokumentar tager tilskueren på en fantastisk flot og øjenåbnende rejse i folks hjem hele verden rundt.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 20:26

Mester­de­tek­ti­ven Sherlock Gnomes

Animationsfilm med havenisser har charmerende figurerer og børnevenlige budskaber, men stopfodrer publikum med ufordøjede indtryk.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 15:40

Truth or Dare

Unges drabelige leg med sandhed og konsekvens er mere latterlig end uhyggelig – en parodi på en gyser.

Biografanmeldelse
02. maj 2018 | 23:12

The Journey

Forhandlingsfilm om den endelige fredsaftale i Nordirland er et belærende drama, som er skræddersyet til det døsige klasseværelse.

Boganmeldelse
02. maj 2018 | 21:36

Historien om Saga Studio – Saga Film A/S

Anden del af historien om Saga Studio fortæller spændende om, hvordan familien videreførte den folkelige produktion efter John Olsens død, men manglede hans flair for film og forretning.

Serieanmeldelse
01. maj 2018 | 17:11

Perfekte steder – sæson 2

Anden sæson af Mikael Wulffs ungdomsserie om kærlighed og kriser starter bedre end første, men forfalder stadig til klichéer og kunstige replikker.

Biografanmeldelse
01. maj 2018 | 14:05

Hjerter dame

Det er beundringsværdigt, at dokumentar skildrer en stærk kvinde i en mandeverden, men vi kommer aldrig tæt på LO-formanden.

kortfilmanmeldelse
01. maj 2018 | 09:49

Super16 første­års­film årgang #10

Den alternative filmuddannelses nye instruktører leger med virkeligheden og undersøger ensomheden i seks vidt forskellige og generelt vellykkede film.

Biografanmeldelse
26. apr. 2018 | 09:04

Lady Bird

Greta Gerwig skildrer i sin imponerende instruktørdebut det sidste pigeår inden voksenlivet med samme finesse, som Richard Linklater gjorde for drengene i Boyhood.

Biografanmeldelse
25. apr. 2018 | 17:39

Dalida

Biopic om fransk sangikon forsøger at udforske livets kompleksitet, men man bliver immun over for de mange tragedier.

Biografanmeldelse
25. apr. 2018 | 01:00

Avengers: Infinity War

Første halvdel af den ultimative superheltefilmatisering er hæsblæsende, morsom og rørende. Ventetiden til næste film bliver lang!

Biografanmeldelse
18. apr. 2018 | 07:30

Hvad vil folk sige

Norsk ungdomsdrama tager livtag med integration og formår trods det sprængfarlige emne at give forståelse for alle sider af kulturkløften.

© Filmmagasinet Ekko