Anmeldelser

13 - 24 ud af 1770
Biografanmeldelse
31. dec. 2017 | 00:12

Møllehave – hellere forrykt end forgæves

Johannes Møllehave elsker at tale, og han er god til det. Hans fortælleiver og lune skinner klart igennem i fornøjelig portrætfilm.

Biografanmeldelse
29. dec. 2017 | 10:25

En frygtelig kvinde

Christian Tafdrups sarkastiske sædekomedie om en manipulerende kvinde viser, hvad dansk film kan, når man tør sætte sig ud over det politisk korrekte.

Serieanmeldelse
27. dec. 2017 | 10:18

The X-Files – sæson 11

Scully og Mulder er tilbage – desværre. Ellevte sæson skuffer og kun et afsnit ud af de første fem er værd at bruge tid på.

Serieanmeldelse
25. dec. 2017 | 14:06

Black Mirror – sæson 4

Der bliver leget med Star Trek og kærligheden som begreb i antologiserien, der ikke er så original længere, men stadigvæk vedkommende som få.

Serieanmeldelse
24. dec. 2017 | 17:07

Modus – sæson 2

Underholdningsværdien stiger i anden sæson af svensk krimiserie, der til gengæld må slække på troværdigheden og karaktertegningen.

Serieanmeldelse
23. dec. 2017 | 21:41

Alias Grace

Fængslende Netflix-serie om et dobbeltmord i Victoriatiden viser magtforholdet mellem kønnene, som gør den særligt relevant i en tid med #MeToo-bevægelsen.

Biografanmeldelse
22. dec. 2017 | 11:14

The Greatest Showman

Dårlig musik og en usympatisk helt gør kedelig musical til julens mest pinefulde biografoplevelse.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2017 | 13:13

Bright

Orker og elverfolk i nutidens Los Angeles lyder interessant, men kedelige kostumer og et tyndt plot holder eventyrligheden ude af Netflix’ fantasyfilm.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 20:44

Jumanji: Welcome to the Jungle

Overgearet computerspilpastiche er brandgod underholdning båret af dygtige komikere, sund ironi og tumpet humor.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 18:54

Wonder Wheel

Woody Allens nye skæbnespil – fuld af lidelser og længsler, tragik og komik – minder os om, hvor svært det er at være menneske.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 16:08

Neruda

Original biopic om den revolutionære kunstner Neruda fra Chile blander mytologi og virkelighed på tankevækkende vis.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 09:25

Jeg er William

Ny dansk børnefilm er en forvirrende blanding af nostalgi, upædagogik og fordomme.

© Filmmagasinet Ekko