Anmeldelser

13 - 24 ud af 1719
cph pix 2017
27. sep. 2017 | 12:33

The Killing of a Sacred Deer

Ved første øjekast er Lanthimos’ nye film mindre provokerende end Dogtooth, men den udvikler sig til en bizar, altopslugende hævn-thriller med tragiske overtoner.

Biografanmeldelse
27. sep. 2017 | 06:45

I Am Not Your Negro

Blændende film om forfatteren James Baldwin fortæller historien om racisme i efterkrigstidens Amerika.

Biografanmeldelse
08. nov. 2017 | 00:31

The Shining – ori­gi­nal­ver­sion

Kubricks majestætiske mesterværk luller os ind i et rædselsvækkende mareridt, der bliver siddende som en besættelse.

Biografanmeldelse
12. okt. 2017 | 01:08

Snemanden

Tomas Alfredson rammer igen genrehovedet på sømmet i makaber filmatisering af Jo Nesbøs seriemorder-bog.

Serieanmeldelse
19. juli 2016 | 09:07

Stranger Things

Seriehyldest til 80’ernes gyser- og sci-fi-film stråler igennem med mesterlig suspense, som kun forstyrres af en overspillende Winona Ryder.

Biografanmeldelse
08. mar. 2017 | 01:52

Godless

Bulgarsk drama undersøger, hvad der sker, når mennesker handler i en verden uden moral og styring. Det er nådesløst og sært dragende.

filmanmeldelse
02. mar. 2014 | 16:05

Helium

Anders Walters Oscar-vindende kortfilm skildrer døden i børnehøjde og forener benhård realisme med visuelt dekadente drømmesekvenser.

Serieanmeldelse
24. sep. 2017 | 20:57

Herrens veje

DR’s nye søndagsserie er fermt underholdende, men vor anmelder mener, at præster i den danske folkekirke har grund til at være stødt på præstekraven.

Tv-anmeldelse
03. dec. 2014 | 22:35

Tids­rej­sen: afsnit 1-3

Kaspar Munk drager nytte af sin erfaring med unge skuespillere i DR’s julekalender, der tager svære emner op og ikke taler ned til hverken børn eller voksne.

Biografanmeldelse
23. okt. 2017 | 12:31

En fan­ta­stisk kvinde

Sydamerikansk drama om en transkønnet kvinde stråler med fantastiske scener af poesi og galskab.

Biografanmeldelse
26. sep. 2017 | 17:22

Gud taler ud

Der er stort visuelt snilde over filmatiseringen af Blendstrups vidunderlige erindringsroman, og Søren Malling brillerer med pludselige skift mellem det morsomme og modbydelige.

Biografanmeldelse
05. jan. 2015 | 10:51

Leviathan

En samfundskritisk hudfletning af Putins korrupte og døddrukne Rusland? Det er slet ikke så akademisk, som det lyder – det er en arrig western af den bedste slags.

© Filmmagasinet Ekko