Anmeldelser

13 - 24 ud af 1923
Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 12:47

Stor som en sol

Trods fraværet af et større tema er dokumentaren om det sympatiske og ambitiøse rockband The Minds of 99 sjov og medrivende.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:11

Su­bur­bi­con

Clooneys forsøg på at gå Coen-brødrene i bedene er fyldt med talent, men han mangler deres ekvilibristiske sans for ramme den skæve tone.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 20:00

The Master

Paul Thomas Andersons nye, fremragende film er fortalt så uortodokst, at den næsten er en usund oplevelse.

Streaminganmeldelse
11. juni 2018 | 21:42

The Tale

HBO-drama er et urovækkende og ærligt indblik i pædofiliens frastødende væsen – set fra offerets synspunkt.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Biografanmeldelse
07. juni 2018 | 11:09

Jurassic World: Fallen Kingdom

Dinosaurerne er stadig sultne i legesyg dino-thriller, som er seriens første rigtigt gode film siden Spielbergs klassiker.

Tv-anmeldelse
28. maj 2018 | 04:54

Rudi er bange

Det er længe siden, at man har set så modigt tv. Skuespilleren Rudi Køhnke, der vandt Ekko Shortlist Awards 2016, bryder tabu og lukker seerne ind i sin angstfyldte verden.

Biografanmeldelse
28. maj 2018 | 17:06

Isle of Dogs

Resultatet er fuldkomment fortryllende, når Wes Anderson slipper animationshunde løs i en historie, der er en kæmpe kærlighedserklæring til Japan.

Biografanmeldelse
27. sep. 2017 | 06:45

I Am Not Your Negro

Blændende film om forfatteren James Baldwin fortæller historien om racisme i efterkrigstidens Amerika.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 10:58

Skjold & Isabel

Det sanselige ungdomsdrama af Emil Næsby Hansen sprænger dokumentarfilmens grænser med sin mageløse fortælling om den første forelskelse.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 13:11

I Syrien

Med en heroisk kæmpende husmor i fokus skildrer gribende drama fra borgerkrigen i Syrien, hvordan almindelige mennesker holder håbet om fred i live.

© Filmmagasinet Ekko