Anmeldelser

25 - 36 ud af 1717
Biografanmeldelse
06. maj 2015 | 12:51

Blade Runner: The Final Cut

Har du ikke set den, bør du gøre det nu. Har du set den, bør du gøre det igen. Ridley Scotts egen version af sci-fi-klassikeren får repremiere, og den trumfer alle andre versioner.

Biografanmeldelse
08. apr. 2015 | 10:11

Kurt Cobain: Montage of Heck

Portrætfilm af rockflaben Kurt Cobain er intet mindre end den mest intime og velunderbyggede musikdokumentar ever.

Biografanmeldelse
20. jan. 2015 | 13:40

Birdman

Michael Keaton gør comeback i en af de bedste og mest filmiske teaterfilm nogensinde.

Biografanmeldelse
16. dec. 2014 | 14:13

Vin­ter­søvn

Årets Guldpalmevinder er fuld af åbne spørgsmål og strittende knopskydninger, men det hele samles til et herligt upoleret mesterstykke og Nuri Bilge Ceylans største film.

Cph:Dox
09. nov. 2014 | 23:28

Horse Money

Sjældent er en slumhistorie blevet fortalt så smukt og værdigt som i Pedro Costas portugisiske film, der er inspireret af den banebrydende danske fotograf Jacob Riis.

Biografanmeldelse
28. okt. 2014 | 12:38

Ida

Polske Pawel Pawlikowski har lavet en perfekt film, der rummer alle de spørgsmål, man bør overveje som menneske. Det er en af favoritterne til en Oscar. Premiere i dag.

Biografanmeldelse
23. okt. 2014 | 21:40

The Look of Silence

Opfølgeren til The Act of Killing udgraver igen rædslerne fra Indonesiens folkemord, denne gang set fra ofrenes synsvinkel. Filmen er en modig kamp for sandhed, håb og humanisme.

Biografanmeldelse
03. sep. 2014 | 14:13

Boyhood

Richard Linklater har med Boyhood skabt en filmisk milepæl, der er storslået i omfang, men intim i detaljen.

blu-ray-anmeldelse
10. aug. 2014 | 01:50

Twin Peaks – The Entire Mystery

En af årets vigtigste blu-ray-udgivelser byder på David Lynch’ surrealistiske tv-serie og prequel-spillefilmen Twin Peaks: Fire Walk With Me, der i dag står som et afgørende værk i hans karriere.

Biografanmeldelse
26. mar. 2014 | 15:32

The Grand Budapest Hotel

Lars Bukdahl gav helst seks en halv stjerne til Wes Andersons vildt flagrende epos, som hylder typografien, bagekunsten og mellemkrigstidens gode manerer.

Tv-anmeldelse
10. mar. 2014 | 20:28

True Detective – sæson 1

True Detective er en af de mest originale, mystiske og dragende krimi-serier siden Twin Peaks.

Biografanmeldelse
04. mar. 2014 | 15:08

Inside Llewyn Davis

Med sin lysende melankoli, sorte humor og sit triumferende studie
 af fiasko er Inside Llewyn Davis på top fem over Coen-brødrenes bedste film.

© Filmmagasinet Ekko