Anmeldelser

37 - 48 ud af 1949
Streaminganmeldelse
11. juni 2018 | 21:42

The Tale

HBO-drama er et urovækkende og ærligt indblik i pædofiliens frastødende væsen – set fra offerets synspunkt.

Serieanmeldelse
11. juni 2018 | 09:18

Blank

Arvtageren til Skam tager fat i en interessant periode af ungdomslivet, men handlingen er for triviel og hovedpersonen for passiv.

Serieanmeldelse
08. juni 2018 | 19:15

Killing Eve

Phoebe Waller-Bridges James Bond-pastiche har kvinder i hovedrollerne, men alvorlige problemer med troværdigheden. Kim Bodnia er dog en fantastisk superskurk.

kortfilmanmeldelse
08. juni 2018 | 10:23

18Frames årgang #3 af­gangs­film

Med to kortfilm, en spillefilm og en lovende skitse viser den fynske filmuddannelse 18Frames, at talenterne har råderum og plads til at eksperimentere.

Biografanmeldelse
07. juni 2018 | 14:03

Sig det’ løgn, Luis!

Pinligt usjov og misogyn børnefilm får det til at løbe koldt ned ad ryggen med vittigheder om seksuelle overgreb.

Biografanmeldelse
07. juni 2018 | 11:09

Jurassic World: Fallen Kingdom

Dinosaurerne er stadig sultne i legesyg dino-thriller, som er seriens første rigtigt gode film siden Spielbergs klassiker.

Biografanmeldelse
06. juni 2018 | 21:32

Jung­le­ban­den

Fransk animationsfilm for hele familien har kimen til en spændende historie, men overfortæller handlingen og ender med at kede publikum.

Serieanmeldelse
06. juni 2018 | 12:12

Rig 45

Trods gode præstationer løber Viaplays svenske whodunit-thriller ombord på en olieboreplatform hurtigt tør for gas.

Biografanmeldelse
05. juni 2018 | 00:35

Racer and the Jailbird

Med inspiration fra Heat er belgisk bilfilm et nærmest opera-agtigt melodrama fuld af vild sex og veldrejet action.

Biografanmeldelse
04. juni 2018 | 23:16

Sommeren 1993

Det er svært at holde tårerne tilbage, når spansk drama med blikket i børnehøjde fortæller om livet efter at have mistet mor.

Serieanmeldelse
04. juni 2018 | 10:02

Pose

Farverigt tilbageblik på 1980’ernes barske drag-miljø i New York gør Ryan Murphys seneste udspil til et sælsomt nostalgitrip.

Biografanmeldelse
31. maj 2018 | 19:05

I Feel Pretty

Lårklaskende præstationer af Amy Schumer og Michelle Williams gør et forbløffende ømtåleligt emne til en usædvanlig sjov forvandlingskomedie.

© Filmmagasinet Ekko