Anmeldelser

37 - 48 ud af 1717
Streaminganmeldelse
20. okt. 2017 | 09:40

Long Shot

Netflix-dokumentaren Long Shot oversælger sin historie, der bygger på et opsigtsvækkende sammentræf mellem en mordsag og HBO-serien Curb Your Enthusiasm.

Streaminganmeldelse
19. okt. 2017 | 20:51

Spielberg

HBO-dokumentar om Steven Spielberg er et ukritisk helteportræt, men hører alligevel hjemme på pensumlisten for unge filmfans.

Biografanmeldelse
19. okt. 2017 | 09:34

Vores vingård i Bourgogne

Der er altid et vinglas i nærheden, når tre franske søskende genforenes på familiens vingård i charmerende, men ujævnt komediedrama.

Biografanmeldelse
19. okt. 2017 | 03:43

Happy Death Day

Den samme dag udspiller sig igen og igen for en ung pige i original gyserfilm, der fremkalder mere latter end skræk.

Biografanmeldelse
18. okt. 2017 | 17:08

Kære far

Dokumentar om den svenske middelklasse får kant gennem angstfulde og fængende Björn, der skal tale til sin fars begravelse.

Serieanmeldelse
18. okt. 2017 | 14:48

Rick and Morty – sæson 3

Tidens sjoveste animationsserie blander platheder og eksistentialisme i ny sæson, der med svimlende humor sender familien i terapi.

Tv-anmeldelse
18. okt. 2017 | 12:46

Bertelsen på Shikoku 88

Mikael Bertelsen har tørret det ironiske rævesmil af. Med oprigtig mine trækker han forrygende fortællinger om buddhisme og Snoop Dogg ud af tilfældige pilgrimsmøder.

Biografanmeldelse
18. okt. 2017 | 09:46

Darling

Danica Curcic imponerer som perfektionistisk solodanser, hvis verden bryder sammen i Birgitte Stærmoses balletdrama.

Streaminganmeldelse
16. okt. 2017 | 14:54

The Mey­erowitz Stories (New and Selected)

Adam Sandler er fremragende i Noah Baumbachs varme og vemodige komediedrama, hvor familiens uafklarede konflikter er både bundrealistiske og humoristiske.

cph pix 2017
14. okt. 2017 | 11:33

I Kill Giants

Oscar-vinderen Anders Walter spillefilmdebuterer med en charmerende fortælling om familietragedie og barnlig fantasi.

Biografanmeldelse
12. okt. 2017 | 01:08

Snemanden

Tomas Alfredson rammer igen genrehovedet på sømmet i makaber filmatisering af Jo Nesbøs seriemorder-bog.

cph pix 2017
11. okt. 2017 | 20:53

Nico, 1988

Trods mislyde rammer filmen om kultsangeren Nicos sidste år, hvor hun ville være mere menneske og mindre myte, den sugende fornemmelse af at være på en anden planet.

© Filmmagasinet Ekko