Anmeldelser

37 - 48 ud af 1949
Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 09:27

The Lobster

Græske Yorgos Lanthimos er totalt i kontrol i sin første internationale film, der er den mærkeligste kærlighedsfilm i mands minde.

Serieanmeldelse
30. juni 2018 | 13:19

Hjem­me­ba­ne

Norsk dramaserie om den første kvindelige fodboldtræner i den bedste liga er højaktuel, fyldt med fængslende karakterer og stærke skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
17. apr. 2018 | 14:42

The Handmaid’s Tale – sæson 2

Anden sæson fortsætter, hvor den første slap, og lader til at blive endnu et tankevækkende og isnende bekendtskab takket være storspil af Elisabeth Moss og co.

Biografanmeldelse
10. aug. 2017 | 07:32

The Lost City of Z

Robert Pattinson og Charlie Hunnam er forrygende i ambitiøs storfilm om en besat opdagelsesrejsende.

Biografanmeldelse
15. feb. 2018 | 00:26

Black Panther

Disneys store satsning på en sort superheltefilm er en milepæl, ikke bare for franchisen, men også for hele genren.

Serieanmeldelse
27. feb. 2017 | 18:24

Den russiske am­bas­sa­dør

Geopolitisk thriller vil gerne være en norsk pendant til Homeland, men dygtige skuespillere kan ikke redde handlingen, som er for langt ude.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Biografanmeldelse
01. feb. 2018 | 09:20

All the Money in the World

Ridley Scotts mildt underholdende kidnapningsdrama minder os om, at instruktørens film er meget tæt på dårlig smag, når han bevæger sig væk fra science fiction.

Biografanmeldelse
07. jan. 2018 | 12:25

Three Bill­boards Outside Ebbing, Missouri

Med sort humor og eksplosioner af pludselig varme har irsk-britiske Martin McDonagh skabt årets måske mest uforudsigelige og gribende amerikanske film.

Biografanmeldelse
28. maj 2018 | 17:06

Isle of Dogs

Resultatet er fuldkomment fortryllende, når Wes Anderson slipper animationshunde løs i en historie, der er en kæmpe kærlighedserklæring til Japan.

Biografanmeldelse
24. juni 2018 | 19:00

Huset ved havet

Fransk auteur udfolder et familietraume i charmerende kammerspil fra det provencalske liv, der truet af globaliseringen synger på sidste vers.

Biografanmeldelse
25. okt. 2012 | 09:39

Vi­ce­vær­ten

Instruktør Katrine Wiedemann og manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson tager modigt fat på maskulin seksualitet, men Viceværten er en mærkeligt konstrueret, hul historie om en dansk tabermand og hans Lolita-frelser.

© Filmmagasinet Ekko