Anmeldelser

37 - 48 ud af 1874
Biografanmeldelse
20. mar. 2018 | 10:39

You Were Never Really Here

Takket være Joaquin Phoenix’ mesterlige præstation som melankolsk lejemorder løfter Lynne Ramsays hævndrama sig over den kunstfærdige stiløvelse.

Serieanmeldelse
11. feb. 2018 | 15:42

Here and Now

Alan Balls opfølger til tv-mesterværket Six Feet Under drukner i en pærevælling af politisk korrekthed og spirituel hokuspokus.

Biografanmeldelse
26. sep. 2017 | 17:22

Gud taler ud

Der er stort visuelt snilde over filmatiseringen af Blendstrups vidunderlige erindringsroman, og Søren Malling brillerer med pludselige skift mellem det morsomme og modbydelige.

Serieanmeldelse
21. feb. 2018 | 20:07

Homeland – sæson 7

Man bliver nervøs for, om spændingen kan forløses, men samtidskritikken får ny energi med skildringen af et nær-diktatorisk USA.

kortfilmanmeldelse
26. feb. 2017 | 16:29

Silent Nights

Selv om den Oscar-nominerede Silent Nights har svagheder, er den et levende bevis på, at Aske Bang er fremtidens mand i dansk film.

Serieanmeldelse
25. juni 2017 | 18:34

Skam – sæson 4

Serien kunne have været endnu modigere i skildringen af Sana og hendes religion. Men efter fire sæsoner har Skam fået en værdig slutning.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Seven Psy­cho­paths

Psykopaterne spiller med suverænt skælmier i Martin McDonaghs metafilm og opfølger til In Bruges.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 10:58

Skjold & Isabel

Det sanselige ungdomsdrama af Emil Næsby Hansen sprænger dokumentarfilmens grænser med sin mageløse fortælling om den første forelskelse.

Biografanmeldelse
10. aug. 2017 | 07:32

The Lost City of Z

Robert Pattinson og Charlie Hunnam er forrygende i ambitiøs storfilm om en besat opdagelsesrejsende.

Biografanmeldelse
28. feb. 2018 | 14:35

The Florida Project

Festligt og hjerteskærende drama fra det amerikanske samfunds skyggeside er et lille mesterværk af barnlig optimisme og knivskarp visualitet.

Biografanmeldelse
24. mar. 2015 | 15:18

Maps to the Stars

David Cronenberg går til angreb på det forløjede Hollywood med vanlig satire og misantropi, der er sortere end sort.

Serieanmeldelse
25. feb. 2018 | 22:38

Liberty – afsnit 1

Stærkt skuespil holder DR’s nye søndagsskude flydende, men iscenesættelsen er stresset, og der mangler et større perspektiv ud over europæisk bondeanger.

© Filmmagasinet Ekko