Anmeldelser

37 - 48 ud af 1773
Biografanmeldelse
30. nov. 2017 | 08:58

Pad­ding­ton 2

Den elskelige animationsbjørn gør endnu engang Londons gader usikre og langt sjovere med høflighed og gode marmelademadder.

Serieanmeldelse
23. jan. 2017 | 20:10

The Crown

Serie om Dronning Elizabeth er en soap i luksusliner-klassen, men rejser også en debat om monarkiets rolle i et moderne samfund.

Biografanmeldelse
10. jan. 2018 | 21:12

Det store nøddekup 2

De små gnavere må kæmpe for deres hjem i underholdende, men ordinær og overtydelig animationsfilm.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 12:33

The Killing of a Sacred Deer

Ved første øjekast er Lanthimos’ nye film mindre provokerende end Dogtooth, men den udvikler sig til en bizar, altopslugende hævn-thriller med tragiske overtoner.

Biografanmeldelse
29. mar. 2017 | 15:01

Dan Dream

Casper & Franks komedie om verdens første elbil kører i tomgang med en historie, der bogstavelig talt er fuld af lort.

cph pix 2017
07. okt. 2017 | 18:51

Vin­ter­brød­re

Islandske Hlynur Pálmasons spillefilmdebut er et intenst studie i en ung, følsom mands ensomme kamp for at overleve i et maskulint univers af minearbejdere.

Biografanmeldelse
27. nov. 2017 | 09:20

Væbnet med ord & vinger

Livsbekræftende og bevægende dokumentar om Michael Strunges liv går bag om myten og når ind til en forunderlig eksistens.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:11

Su­bur­bi­con

Clooneys forsøg på at gå Coen-brødrene i bedene er fyldt med talent, men han mangler deres ekvilibristiske sans for ramme den skæve tone.

Biografanmeldelse
28. feb. 2017 | 09:43

Venus – Let’s Talk About Sex

Liderlige kvinder føler sig skamfulde, for som kvinde har man da ikke samme sexlyst som mænd? Den myte er blot en af mange grunde til, at dokumentaren Venus er et uhyre vigtigt vidnesbyrd.

cph pix 2017
24. sep. 2017 | 13:27

Good Time

Med en forvandlet Robert Pattinson og et sublimt soundtrack har Safdie-brødrene skabt en af årets bedste film – en hæsblæsende kup-thriller, der aldrig glemmer sin menneskelige kerne.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2017 | 13:13

Bright

Orker og elverfolk i nutidens Los Angeles lyder interessant, men kedelige kostumer og et tyndt plot holder eventyrligheden ude af Netflix’ fantasyfilm.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 08:01

Western

Månedens film i Cinemateket fra Maren Ades tyske filmselskab er et langsomt, men betagende drama om kulturkløfter mellem machomænd.

© Filmmagasinet Ekko