Anmeldelser

37 - 48 ud af 1717
Tv-anmeldelse
03. dec. 2014 | 22:35

Tids­rej­sen: afsnit 1-3

Kaspar Munk drager nytte af sin erfaring med unge skuespillere i DR’s julekalender, der tager svære emner op og ikke taler ned til hverken børn eller voksne.

Biografanmeldelse
27. sep. 2017 | 10:31

Fantasten

Dejan Cukic smider al hæmning og forfængelighed over bord, når han bærer Christian Dyekjærs eksistentielle gambler-drama på sine stærke skuespilskuldre.

Biografanmeldelse
29. okt. 2017 | 21:52

Med krop og sjæl

Ungarsk Berlinale-vinder med hjortesex og ensomme outsidere er en særling af en film, der spørger om, hvor naturbestemte vores normer er.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 19:37

Big Little Lies

Nicole Kidman, Laura Dern og Reese Witherspoon spiller stenrige husmødre i ny krimiserie, som blotlægger sprækkerne i den moderne kernefamilie.

filmanmeldelse
02. mar. 2014 | 16:05

Helium

Anders Walters Oscar-vindende kortfilm skildrer døden i børnehøjde og forener benhård realisme med visuelt dekadente drømmesekvenser.

Biografanmeldelse
16. maj 2017 | 12:54

3 ting

Jens Dahl debuterer med en stram thriller, der med små og få midler skaber en troværdig aura af skæbnens luner og menneskets koldblodighed.

Biografanmeldelse
29. okt. 2017 | 10:06

Patti Cake$

Imponerende gennembrud af Danielle Macdonald som badass-rapper i ungdomsfilm, der har modet til at tage hul på et sårbart tabu: overvægt.

Biografanmeldelse
18. okt. 2017 | 09:46

Darling

Danica Curcic imponerer som perfektionistisk solodanser, hvis verden bryder sammen i Birgitte Stærmoses balletdrama.

Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 09:47

A Bad Moms Christmas

Med overdrevne situationer og udpenslede pointer minder komedien A Bad Moms Christmas om sin usjove forgænger.

Biografanmeldelse
28. juni 2017 | 22:46

Grusomme mig 3

80’ernes popkultur turneres morsomt med langt nakkehår og en galsindig Bubber i en film, hvor de populære Minions synes overflødige.

Biografanmeldelse
06. aug. 2014 | 16:23

Lucy

Legesyge Luc Besson er tilbage med en film, der ikke skal ses for plottets skyld, men for instruktørens humørfyldte, visuelle bombardementer.

Biografanmeldelse
08. sep. 2017 | 17:56

God’s Own Country

Engelsk debutfilm om kærligheden mellem to fårehyrder ligner Brokeback Mountain, men er faktisk endnu bedre og beskriver en ny virkelighed efter Ang Lees mesterværk.

© Filmmagasinet Ekko