Anmeldelser

49 - 60 ud af 1944
Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 18:14

C’est la vie!

Mændene bag det folkelige hit De urørlige er tilbage med en festlig og charmerende bryllupskomedie, der også efterlader en klump i halsen.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 09:58

Solo: A Star Wars Story

Oprindelseshistorien om galaksens bedste smugler er på en gang blankpoleret, overflødig og afvæbnende underholdning.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 22:39

Workshop

Etisk og politisk nuanceret drama af en Guldpalmevinder efterlader tilskueren skuffet over det spildte potentiale.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 00:41

Charmøren

Milad Alami tegner et uafrysteligt portræt af en skamfuld og desperat indvandrer i en historie, som konstant overrasker.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 00:01

Deadpool 2

Vittighederne er ikke helt så vittige i den anden omgang af supersatiren, men anarkisten Deadpool er stadig god for en fandenivoldsk drengerøvsfilm.

Serieanmeldelse
09. maj 2018 | 22:56

Greyzone

Birgitte Hjort Sørensen leverer måske karrierens bedste præstation i kidnapningsdrama, der byder på en psykologisk nuanceret og nervepirrende duel mellem skurk og offer.

Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 01:23

Tully

Charlize Theron leverer med hjertevarme og isnende sarkasme en pragtpræstation som nybagt mor, der forsøger at slippe fra babygråd og bleskift.

Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 00:48

Foxtrot

Forrygende israelsk satire over krigens absurditet er også en skæbnefortælling, der originalt leger med skæbnebegrebet.

Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 00:13

Sankt Bernhard Syn­di­ka­tet

Tre sjove mænd har lavet en forbløffende umorsom film, der er et resultat af komisk dovenskab og manglende humoristisk selverkendelse.

Biografanmeldelse
08. maj 2018 | 17:33

Farvel til Tyskland

Komediedrama finder jødisk humor og tragedie i fortælling om Tysklands forsøg på at komme videre med livet efter Anden Verdenskrig.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

filmanmeldelse
04. maj 2018 | 06:38

The Human Shelter

Dansk dokumentar tager tilskueren på en fantastisk flot og øjenåbnende rejse i folks hjem hele verden rundt.

© Filmmagasinet Ekko