Anmeldelser

49 - 60 ud af 1897
Cph:Dox 2018
24. mar. 2018 | 14:04

Fædre og sønner

Fortiden forenes vedkommende med nutiden i Andreas Dalsgaards dokumentar, der fortæller den farverige spion- og kolonialisme-historie om familien Haslund-Christensen.

Cph:Dox 2018
22. mar. 2018 | 21:28

Infinite Football

Corneliu Porumboiu indfanger vidunderligt, uforudsigeligt og med stor humor bureaukratisk sløvsind, dagdrømme og mod på forandring i den rumænske virkelighed.

Biografanmeldelse
22. mar. 2018 | 16:20

Peter Kanin

De fantasifulde børnebøger om Peter Kanin vækkes med sødme og humor til live i en munter fornøjelse af en animationsfilm.

Biografanmeldelse
22. mar. 2018 | 10:08

Hver dag

Teenageromance charmerer med et tankevækkende koncept, der viser, hvorfor man ikke skal dømme efter det ydre.

Cph:Dox 2018
21. mar. 2018 | 21:47

Exit

Tidligere venstreekstremist og nynazist undersøger, hvad der får mennesker til at gå ind i ekstremistiske bevægelser, og hvorfor det er så svært at komme ud igen.

Biografanmeldelse
21. mar. 2018 | 15:22

The Strangers: Prey at Night

Ti år efter originalen vender de tre maskerede dræbere tilbage i en efterfølger, der med al ønskelig tydelighed viser, hvordan man ikke skal lave en slasher-film.

Cph:Dox 2018
21. mar. 2018 | 13:45

A Woman Captured

Slaveriet lever videre i en ungarsk tidslomme, som dokumentar lader os opleve på nærmeste og mest foruroligende hold.

Biografanmeldelse
21. mar. 2018 | 12:13

Den 12. mand

Film om en heroisk, norsk frihedskæmper under Anden Verdenskrig er i virkeligheden et spændende og rørende overlevelsesdrama.

Cph:Dox 2018
21. mar. 2018 | 01:31

Bisbee ’17

Med billedskønne rekonstruktioner og musikalske optrædener er dokumentar om en amerikansk tragedie meget mere end en lærerig historietime.

Cph:Dox 2018
20. mar. 2018 | 19:57

Lyk­ke­læn­der

Med sin tørre humor og nøjsomme fortælling udstiller Lasse Lau vores uvidenhed om Grønlands sælsomme kultur og forhold til rigsfællesskabet.

Biografanmeldelse
20. mar. 2018 | 10:39

You Were Never Really Here

Takket være Joaquin Phoenix’ mesterlige præstation som melankolsk lejemorder løfter Lynne Ramsays hævndrama sig over den kunstfærdige stiløvelse.

Biografanmeldelse
19. mar. 2018 | 16:22

Mont­par­nas­se Bienvenüe

Mesterligt fransk drama i nybølgens ånd er en uforudsigelig tour de force, hvor man føler, at man sidder med en yngre kvindes skæbne i sine hænder.

© Filmmagasinet Ekko