Anmeldelser

49 - 60 ud af 1877
Cph:Dox 2018
15. mar. 2018 | 14:08

Welcome to Sodom

Mareridtsagtige forhold giver grobund for rørende historier om menneskeligt håb og gåpåmod i dokumentar om livet på en ghanesisk skraldeplads for elektronikaffald.

Cph:Dox 2018
15. mar. 2018 | 00:55

Silvana

Den lesbiske rapper med syriske aner buldrer frem så kraftfuldt og karismatisk, at vi gerne tilgiver filmens partiske briller.

Cph:Dox 2018
15. mar. 2018 | 00:34

Hale County This Morning, This Evening

Trods skizofren opbygning er RaMell Ross’ debut en sjældent ærlig og imponerende poetisk skildring af livet for sorte i Alabama.

Biografanmeldelse
14. mar. 2018 | 23:45

Tomb Raider

Alicia Vikander er forrygende som den ikoniske helt Lara Croft i noget så sjældent som en solid filmatisering af et spil.

Biografanmeldelse
14. mar. 2018 | 14:32

Loving Vincent

Vincent van Goghs originale enspænderkunst fremstår absurd i verdens første håndmalede film, som ikke kan koncentrere sig om sin egen handling.

Cph:Dox 2018
14. mar. 2018 | 11:18

Our New President

Hårdtslående og satirisk dokumentar om russiske fake news er næsten lige så manipulerende som de medier, den anklager for propaganda.

Cph:Dox 2018
14. mar. 2018 | 08:13

The Raft

Svensk dokumentar om et fejlslagent antropologisk eksperiment på en tømmerflåde er et morsomt tidsbillede af 1970’erne.

Cph:Dox 2018
13. mar. 2018 | 18:01

Gen­er­a­tion Wealth

Den selverklærede kulmination på fotografen Lauren Greenfields karriere er et sammensurium af tomme indsigter om overforbrug og jagten på rigdom.

Cph:Dox 2018
13. mar. 2018 | 17:13

Lost Warrior

Nasib Farah og Søren Steen Jespersens hjerteskærende dokumentar er en menneskelig fortælling om uopnåelige drømme midt i Somalias håbløshed.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 18:48

Time Trial

Cykelsportens fart og hårde slid formidles på indbydende vis i dokumentar, der trods døsige etaper giver et unikt indblik i den skotske rytter David Millar.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 15:10

Minding the Gap

Amerikansk skater blotlægger sine venners svære overgang fra barn til voksen i dokumentar, der med vildskab hylder ungdommens år.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 13:50

The Deminer

Dokumentar om en mands ufatteligt heltemodige kamp for at rydde miner i hjemlandet Irak er mere nervepirrende end nogen actionfilm.

© Filmmagasinet Ekko