Anmeldelser

49 - 60 ud af 1717
Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 19:47

The Foreigner

Jackie Chan bruger andet end næverne i actionfilm, der ikke kan finde ud af, om den skal være politisk thriller eller hævndrama.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 16:30

The Party

Alle spiller godt sammen i elegant, britisk sædekomedie om den kreative klasses mindre flatterende kreativiteter.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 12:22

Den utrolige historie om den kæm­pe­sto­re pære

Det er lykkedes at omsætte Jakob Martin Strids finurlige og flotte billedbog til det store lærred, så det er en fornøjelse for alle aldre.

Serieanmeldelse
10. okt. 2017 | 16:21

Perfekte steder

TV 2 Zulus romantiske serie byder på gode øjeblikke og en glimrende Sara Hjort Ditlevsen, men mangler vildskab i brydetaget med kærligheden.

cph pix 2017
10. okt. 2017 | 12:58

Thorn

Super16-instruktøren Gabriel Tzafka spillefilmdebuterer med et parforholdsdrama, der gerne vil være en kunstfilm, men er for klodset til at lege med de store drenge.

Biografanmeldelse
10. okt. 2017 | 11:05

Cairo Con­fid­en­tial

Bo hr. Hansen har skrevet en korrupt anmeldelse af en svensk thriller om dobbeltspil og skumle alliancer, og han er parat til at gamble på, at han har publikum med sig.

Biografanmeldelse
09. okt. 2017 | 21:29

Bryl­lup­pet

Belgiske Stephan Streker skildrer sobert den unge Zahira, der er splittet mellem den pakistanske kultur og Vestens ungdomsliv.

cph pix 2017
08. okt. 2017 | 12:46

Sange i solen

Kristian Sejrbo Lidegaard udvider afgangskortfilm fra Super16 til en spillefilm, der har sine momenter, men føles lang.

cph pix 2017
07. okt. 2017 | 18:51

Vin­ter­brød­re

Islandske Hlynur Pálmasons spillefilmdebut er et intenst studie i en ung, følsom mands ensomme kamp for at overleve i et maskulint univers af minearbejdere.

cph pix 2017
06. okt. 2017 | 11:59

I Am Not a Witch

Tragikomisk finesse og harmdirrende indignation forenes på smukkeste vis i sort komedie om nutidig heksejagt i Afrika.

Biografanmeldelse
05. okt. 2017 | 09:17

Gensynet

Catherine Deneuve og Catherine Frot har en løssluppen kemi i et meget fransk drama om to kvinder, som er bundet sammen af en afdød mand.

cph pix 2017
05. okt. 2017 | 01:04

Won­der­struck

Todd Haynes formår at forene 1920’ernes stumfilm med 70’er-cool farvefilm i Wonderstruck, der så gerne vil være nostalgisk fortryllende, men mister magien undervejs.

© Filmmagasinet Ekko