Anmeldelser

49 - 60 ud af 1945
Boganmeldelse
06. juli 2018 | 11:44

Room to Dream

David Lynch’ selvbiografi er et definitivt værk, der modsætter sig analyse og giver læserne plads til at drømme.

Serieanmeldelse
30. juni 2018 | 13:19

Hjem­me­ba­ne

Norsk dramaserie om den første kvindelige fodboldtræner i den bedste liga er højaktuel, fyldt med fængslende karakterer og stærke skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
19. juni 2018 | 12:23

Malurt

Errol Morris – kendt for mesterværket The Thin Blue Line – har skabt en diabolsk forførende dokumentarserie om en mordgåde fra koldkrigens USA.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 22:42

Ulydighed

To kvinders forbudte kærlighed i et religiøst miljø er et udstillingsvindue for, hvad moderne skuespillere kan præstere. Og så er filmen tilmed pivfræk.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 09:48

Den skyldige

Gustav Möllers debutfilm udfolder opfindsomt et nervepirrende gidseldrama og er så fremragende, at instruktøren må betegnes som dansk films førende spændingsmager.

Streaminganmeldelse
11. juni 2018 | 21:42

The Tale

HBO-drama er et urovækkende og ærligt indblik i pædofiliens frastødende væsen – set fra offerets synspunkt.

Biografanmeldelse
04. juni 2018 | 23:16

Sommeren 1993

Det er svært at holde tårerne tilbage, når spansk drama med blikket i børnehøjde fortæller om livet efter at have mistet mor.

Biografanmeldelse
31. maj 2018 | 19:05

I Feel Pretty

Lårklaskende præstationer af Amy Schumer og Michelle Williams gør et forbløffende ømtåleligt emne til en usædvanlig sjov forvandlingskomedie.

Biografanmeldelse
28. maj 2018 | 17:06

Isle of Dogs

Resultatet er fuldkomment fortryllende, når Wes Anderson slipper animationshunde løs i en historie, der er en kæmpe kærlighedserklæring til Japan.

Tv-anmeldelse
28. maj 2018 | 04:54

Rudi er bange

Det er længe siden, at man har set så modigt tv. Skuespilleren Rudi Køhnke, der vandt Ekko Shortlist Awards 2016, bryder tabu og lukker seerne ind i sin angstfyldte verden.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 00:41

Charmøren

Milad Alami tegner et uafrysteligt portræt af en skamfuld og desperat indvandrer i en historie, som konstant overrasker.

Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 00:48

Foxtrot

Forrygende israelsk satire over krigens absurditet er også en skæbnefortælling, der originalt leger med skæbnebegrebet.

© Filmmagasinet Ekko