Anmeldelser

49 - 60 ud af 1771
Biografanmeldelse
31. dec. 2017 | 09:46

Wind River

Taylor Sheridan debuterer med en gribende thriller om afmagt og apati i et indianerreservat, hvor amerikanerne upåagtet fortsætter et hundredårigt folkedrab.

Biografanmeldelse
29. dec. 2017 | 10:25

En frygtelig kvinde

Christian Tafdrups sarkastiske sædekomedie om en manipulerende kvinde viser, hvad dansk film kan, når man tør sætte sig ud over det politisk korrekte.

Serieanmeldelse
23. dec. 2017 | 21:41

Alias Grace

Fængslende Netflix-serie om et dobbeltmord i Victoriatiden viser magtforholdet mellem kønnene, som gør den særligt relevant i en tid med #MeToo-bevægelsen.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 16:08

Neruda

Original biopic om den revolutionære kunstner Neruda fra Chile blander mytologi og virkelighed på tankevækkende vis.

Biografanmeldelse
13. dec. 2017 | 07:43

Star Wars: The Last Jedi

Den gamle garde fører an, og den nye bliver kørt i stilling i hæsblæsende rumopera. Stjernekrigen har aldrig været mere medrivende.

Biografanmeldelse
12. dec. 2017 | 22:02

Stalins død

Forrygende absurd satire over magtkampen i Sovjetunionens top efter Stalins død har paralleller i vores tid, skriver forfatteren Leif Davidsen i sin anmeldelse.

Serieanmeldelse
11. dec. 2017 | 16:15

Curb Your En­thu­si­asm – sæson 9

Larry David kommer haltende i gang, men så turneres en fatwa suverænt, og en storslået musical-finale slutter sæsonen af med schwung.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Biografanmeldelse
28. nov. 2017 | 19:21

Maskiner

Rahul Jain har skabt en exceptionelt billedskøn film om en velkendt uretfærdighed: den indiske tekstilindustri, hvor mænd og alt for unge knægte knokler, indtil de ligner zombier.

Biografanmeldelse
27. nov. 2017 | 09:20

Væbnet med ord & vinger

Livsbekræftende og bevægende dokumentar om Michael Strunges liv går bag om myten og når ind til en forunderlig eksistens.

Serieanmeldelse
20. nov. 2017 | 15:48

Better Things – sæson 2

Pamela Adlon fortjener at blive hyldet som serieskaber, skuespiller og instruktør, for hun leverer en forrygende skæg og rørende hyldest til moderrollen.

Biografanmeldelse
18. nov. 2017 | 11:53

Lumière!

Veloplagt fransk dokumentarfilm hylder Lumière-brødrenes pionerfilm og argumenterer overbevisende for, at det er rigtige, små kunstværker.

© Filmmagasinet Ekko