Anmeldelser

49 - 60 ud af 1717
Biografanmeldelse
11. jan. 2017 | 13:01

Dræberne fra Nibe

Ole Bornedal forsøger at forene ægteskabskomedie og provinssatire, men glemmer den vigtigste regel for komedier: At vi skal holde af personerne.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2017 | 22:57

Den klassiske musikquiz

Skægge quiz-elementer og den klassiske musiks dekadente univers forenes eminent, når nørder og en syleskarp satiriker gætter løs med imponerende præcision.

Tv-anmeldelse
03. dec. 2014 | 22:35

Tids­rej­sen: afsnit 1-3

Kaspar Munk drager nytte af sin erfaring med unge skuespillere i DR’s julekalender, der tager svære emner op og ikke taler ned til hverken børn eller voksne.

Biografanmeldelse
18. okt. 2017 | 17:08

Kære far

Dokumentar om den svenske middelklasse får kant gennem angstfulde og fængende Björn, der skal tale til sin fars begravelse.

Biografanmeldelse
26. okt. 2016 | 08:17

Fuglene over sundet

Usammenhængende billedforløb og overdrevent naturalistisk mørke gør dansk flygtningedrama fra besættelsen til en frustrerende oplevelse.

Biografanmeldelse
18. okt. 2017 | 09:46

Darling

Danica Curcic imponerer som perfektionistisk solodanser, hvis verden bryder sammen i Birgitte Stærmoses balletdrama.

Biografanmeldelse
08. sep. 2017 | 17:56

God’s Own Country

Engelsk debutfilm om kærligheden mellem to fårehyrder ligner Brokeback Mountain, men er faktisk endnu bedre og beskriver en ny virkelighed efter Ang Lees mesterværk.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 08:04

Kraf­ti­di­o­ten

Norge viser sig for alvor som et filmland med ambitioner i den absurd-komiske Kraftidioten, der er Skandinaviens svar på Fargo. Stellan Skarsgård deler øretæver ud til den norske mafia.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 08:48

Swinger

Mikkel Munch-Fals gør sig klogere end sine personer i swingerkomedie, der snarere er en analyse af mennesker i midtvejskrise og højst fremkalder bedrevidende fnis.

Biografanmeldelse
31. okt. 2017 | 13:55

Suspiria

Dario Argentos hovedværk er en åbenbaring i nyrestaureret udgave, en neonfarvet heksegyser med både snigende og eksplosiv uhygge.

Biografanmeldelse
02. aug. 2017 | 19:03

Valerian and the City of a Thousand Planets

Trods Rihanna som strippende rumvæsen og et fantastisk univers skuffer Luc Bessons nye eventyr, fordi han overser det vigtigste element i en god blockbuster.

Biografanmeldelse
15. juni 2017 | 09:24

Den bedste mand

Mikkel Boe Følsgaard er himmelråbende fejlcastet som Jørgen ”Gamle” Hansen, og filmen om den aldrende bokser, der nægter at give op, er blødeste af bløde mellemvarer.

© Filmmagasinet Ekko