Anmeldelser

49 - 60 ud af 1770
Serieanmeldelse
19. juli 2017 | 16:09

Ozark

Jason Bateman er i særklasse i en psykologisk thriller-serie, der skildrer komplekse skæbner i et naturreservat og konstant overrasker seeren.

cph pix 2017
07. okt. 2017 | 18:51

Vin­ter­brød­re

Islandske Hlynur Pálmasons spillefilmdebut er et intenst studie i en ung, følsom mands ensomme kamp for at overleve i et maskulint univers af minearbejdere.

Biografanmeldelse
26. jan. 2017 | 02:59

Split

M. Night Shyamalan bevæger sig mod dumpekarakter, når personlighedsspaltning bliver ufrivilligt komisk. Men så skaber han et overrumplende sidste minut.

Biografanmeldelse
10. jan. 2018 | 21:12

Det store nøddekup 2

De små gnavere må kæmpe for deres hjem i underholdende, men ordinær og overtydelig animationsfilm.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 09:25

Jeg er William

Ny dansk børnefilm er en forvirrende blanding af nostalgi, upædagogik og fordomme.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 06:58

Riverdale

Ny ungdomsserie er en ren klippe-klistre-kollage af tidligere tv-serier. Flot indpakning og velkendte figurer redder ikke kopiproduktet.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Seven Psy­cho­paths

Psykopaterne spiller med suverænt skælmier i Martin McDonaghs metafilm og opfølger til In Bruges.

Biografanmeldelse
03. mar. 2017 | 21:55

Sameblod

Debutanten Amanda Kernell fravælger offerhistorien og imponerer med knivskarp skildring af en piges identitetskamp mellem svensk og samisk kultur.

Biografanmeldelse
24. feb. 2015 | 10:03

Mennesker bliver spist

Erik Clausens tag på demens i arbejderklassen, der stadig husker en bedre, socialdemokratisk fortid, er hans bedste film i årevis.

Serieanmeldelse
23. jan. 2017 | 20:10

The Crown

Serie om Dronning Elizabeth er en soap i luksusliner-klassen, men rejser også en debat om monarkiets rolle i et moderne samfund.

Biografanmeldelse
25. juni 2014 | 14:02

Lev stærkt

Christian E. Christiansens opfølger til Råzone er en stilsikker ungdomsfilm om dødsensfarlig gaderæs med druk, stoffer, hård slang og hvinende bildæk.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 12:51

Force Majeure

Er man en rigtig mand, hvis man redder sig selv og efterlader kone og børn til at dø i en lavine? Det spørgsmål tager en svensk filmmester op i sin bedste – og sjoveste – film til dato.

© Filmmagasinet Ekko