Anmeldelser

49 - 60 ud af 1945
Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 00:01

Deadpool 2

Vittighederne er ikke helt så vittige i den anden omgang af supersatiren, men anarkisten Deadpool er stadig god for en fandenivoldsk drengerøvsfilm.

Biografanmeldelse
08. sep. 2017 | 17:56

God’s Own Country

Engelsk debutfilm om kærligheden mellem to fårehyrder ligner Brokeback Mountain, men er faktisk endnu bedre og beskriver en ny virkelighed efter Ang Lees mesterværk.

Biografanmeldelse
10. aug. 2017 | 07:32

The Lost City of Z

Robert Pattinson og Charlie Hunnam er forrygende i ambitiøs storfilm om en besat opdagelsesrejsende.

cph pix 2017
26. sep. 2017 | 11:14

A Clockwork Orange: Stanley Kubrick in Concert

Musikken til Stanley Kubricks mesterværker spillet på analoge, elektroniske instrumenter blev en forrygende koncertoplevelse af de sjældne.

Biografanmeldelse
25. mar. 2015 | 10:12

Skam­me­rens datter

Første del af Skammer-serien slås med et par børnesygdomme, men imponerer som dansk fantasy på internationalt niveau.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Biografanmeldelse
30. mar. 2017 | 02:26

Get Out

Jordan Peeles debutfilm har held med at forlene gysergenrens klichéer med en skarp, satirisk og til tider vulgær tilgang til racisme.

Biografanmeldelse
27. juni 2018 | 16:26

Skyt­seng­len

Spektakulær historie om dansk drab har hypnose, nazisme og latent homoerotik, men rammer forkert toneleje i smukt fotograferet København.

Biografanmeldelse
24. juni 2018 | 19:00

Huset ved havet

Fransk auteur udfolder et familietraume i charmerende kammerspil fra det provencalske liv, der truet af globaliseringen synger på sidste vers.

Tv-anmeldelse
18. okt. 2017 | 12:46

Bertelsen på Shikoku 88

Mikael Bertelsen har tørret det ironiske rævesmil af. Med oprigtig mine trækker han forrygende fortællinger om buddhisme og Snoop Dogg ud af tilfældige pilgrimsmøder.

Biografanmeldelse
07. juni 2018 | 11:09

Jurassic World: Fallen Kingdom

Dinosaurerne er stadig sultne i legesyg dino-thriller, som er seriens første rigtigt gode film siden Spielbergs klassiker.

Biografanmeldelse
02. juli 2018 | 18:10

Under træet

Islandsk nabokrig er en grotesk satire over middelklasselivet, men de morsomme situationer samles ikke til en afgrundet fortælling.

© Filmmagasinet Ekko