Anmeldelser

61 - 72 ud af 1719
Biografanmeldelse
05. okt. 2017 | 09:17

Gensynet

Catherine Deneuve og Catherine Frot har en løssluppen kemi i et meget fransk drama om to kvinder, som er bundet sammen af en afdød mand.

cph pix 2017
05. okt. 2017 | 01:04

Won­der­struck

Todd Haynes formår at forene 1920’ernes stumfilm med 70’er-cool farvefilm i Wonderstruck, der så gerne vil være nostalgisk fortryllende, men mister magien undervejs.

Biografanmeldelse
05. okt. 2017 | 00:02

Blade Runner 2049

Denis Villeneuve gør det umulige og løfter fortsættelsen af Blade Runner til et overrumplende og majestætisk storværk. Årets smukkeste og mest vilde blockbuster.

cph pix 2017
04. okt. 2017 | 19:34

Tom of Finland

Den finske tegner Touko kæmper i fængende biopic med et liderligt blik og tegneevner som våben mod forstokket seksualmoral.

Boganmeldelse
04. okt. 2017 | 16:44

Filmens København

Bog om København på film tegner et fascinerende portræt af hovedstaden gennem tiderne – fra arbejderklasse over den kriminelle underverden til kreativ klasse.

Biografanmeldelse
04. okt. 2017 | 13:38

Sikke et cirkus

Det er ikke et stort, stort nummer, men Lotte Svendsen formår lige akkurat at flytte det populære Cirkus Summarum fra manegen til biografsalen.

cph pix 2017
04. okt. 2017 | 07:32

Doctor Harvig

Dansk drama skildrer alkoholisme præcist, men vralter mellem genrer som en fulderik, man ikke kan kommunikere med.

Biografanmeldelse
03. okt. 2017 | 19:46

Hobby­horse Re­volu­tion

Hjertevarm dokumentar om at finde modet til at gøre, hvad man har lyst til, selv når hele verden griner af én.

cph pix 2017
03. okt. 2017 | 13:02

Custody

Fransk skilsmisse-drama udvikler sig nærmest til en nervepirrende home invasion-gyser set gennem sårbare barneøjne.

Biografanmeldelse
03. okt. 2017 | 10:22

QEDA

Max Kestner nytænker smågenialt tidsrejser på film, men det modige bud på dansk sci-fi evner ikke at få os til at føle pulsen.

cph pix 2017
03. okt. 2017 | 00:58

Jupiter’s Moon

En flygtning begynder at flyve i Kornél Mundruczós virtuose fabel om troen og tilstanden Europa, men vægten af for store ambitioner holder filmen på jorden.

cph pix 2017
02. okt. 2017 | 20:12

How to Talk to Girls at Parties

Der er for meget plat og for lidt punk i usammenhængende ungdomskomedie om punkere og rumvæsener.

© Filmmagasinet Ekko