Anmeldelser

For tag: mark wahlberg
1 - 12 ud af 12
Biografanmeldelse
23. nov. 2017 | 10:31

Daddy’s Home 2

Efterfølgeren til Will Ferrell og Mark Wahlbergs familiekomedie byder på flere fædre, men færre grin.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 07:02

Trans­formers: The Last Knight

Femte omgang robot-tjubang er en humørforladt, dårligt eksekveret og drænende omgang ligegyldighed.

Biografanmeldelse
16. mar. 2017 | 09:10

Patriots Day

Den velspillede film om terrorangrebet i Bosten i 2013 er lige dele realisme og fædrelandskærligt melodrama, men er bedst, når den holder sig i skindet.

Biografanmeldelse
28. sep. 2016 | 19:13

Deepwater Horizon

Autentisk katastrofe på en boreplatform er blevet en sympatisk og overraskende velfungerende spændingsfilm.

Biografanmeldelse
14. jan. 2016 | 06:41

Daddy’s Home

Makkerparret Will Ferrell og Mark Wahlberg kæmper om at være den bedste far, men det slår ikke gnister og er kun momentvis sjovt.

Biografanmeldelse
16. juli 2015 | 00:30

Ted 2

Absurd-morsomme cameos og populærkulturelle parodier kan ikke redde Seth MacFarlanes makværk af et manuskript.

Biografanmeldelse
09. juli 2014 | 19:15

Trans­formers: Age of Ex­tinc­tion

Den fjerde Transformers-film er et larmende og laaangt visuelt bombardement af effekter uden substans i pusterummene.

Biografanmeldelse
19. feb. 2014 | 20:00

Lone Survivor

Mark Wahlberg går Rambo i bedene i en teknisk imponerende actionfilm, der er kras realisme, men også slet skjult propaganda for krigsmaskinen.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 23:14

2 Guns

Instruktøren Baltasar Kormákur har to filmpremierer denne uge – og med Denzel Washington og Mark Wahlberg i macho-ping-pong er 2 Guns utvivlsomt den mindst sofistikerede.

Biografanmeldelse
04. sep. 2013 | 20:00

Pain & Gain

Pain & Gain er det tætteste, man kommer på en personlig film fra Michael Bay. Og filmen afslører en personlighed, der mest af alt er grim, sadistisk og kynisk!

Biografanmeldelse
08. maj 2013 | 09:18

Broken City

Ny action-film med Mark Wahlberg er så moraliserende, at man til sidst ender med at holde med en korrupt og whisky-bællende Russell Crowe.

Biografanmeldelse
05. sep. 2012 | 12:00

Ted

Ted er en skizofren dobbeltpakning af grov komik og store følelser, der vil glæde alle trofaste Seth MacFarlane-fans.

© Filmmagasinet Ekko