Anmeldelser

For tag: pilou asbæk
1 - 10 ud af 10
Serieanmeldelse
17. juli 2017 | 12:50

Game of Thrones – sæson 7, afsnit 1

Vi får slukket hævntørsten, tømt en masse natpotter og oplever en yderst spændingsfyldt udforskning af borgen Dragonstone i første afsnit af sæson 7.

Biografanmeldelse
06. apr. 2017 | 13:47

Ghost in the Shell

Trods et gennemført stilistisk udtryk og en smuk Scarlett Johansson-cyborg lever filmatiseringen af anime-klassiker ikke op til sit forlæg.

Biografanmeldelse
06. apr. 2017 | 09:50

Dyrene i Hak­ke­bak­ke­sko­ven

Norsk ode til vegetarianisme skaber hygge-opbyggelige øjeblikke for de helt små, men deres forældre vil savne kød på historien.

Biografanmeldelse
01. sep. 2016 | 03:08

Ben-Hur

Den nye udgave af klassikeren Ben-Hur tilføjer intet nyt ud over potente actionscener og endnu mere fokus på den bibelske del af fortællingen.

Biografanmeldelse
08. sep. 2015 | 22:46

Krigen

Tobias Lindholm har lavet årets vigtigste – og sandsynligvis bedste – danske film om de mentale følgevirkninger af Danmarks krigsdeltagelse i dette årtusinde.

Biografanmeldelse
09. mar. 2015 | 15:17

9. april

Spillefilmdebutanten Roni Ezra fortæller med nøgtern humanisme, fremragende skuespil og poetiske øjeblikke om den skæbnesvangre dag, hvor Nazityskland tog Danmark på sengen.

Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 20:56

1864: afsnit 1-2

”Du er en dead man walking, Ole Bornedal!” skriver Carsten Jensen og kalder 1864 en velrettet knytnæve, som efterlader højrefløjen med en brækket næse.

Biografanmeldelse
28. aug. 2013 | 20:00

Spies & Glistrup

Spies & Glistrup er en elegant debut i mainstream-genren for Christoffer Boe, der næppe har overrasket for sidste gang.

Biografanmeldelse
19. sep. 2012 | 12:00

Kapringen

Kapringen er en intens fortælling om almindelige mænd i en ekstrem situation. Filmens dokumentariske kamera giver kammerspillet en intens og fortættet atmosfære.

© Filmmagasinet Ekko