Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1353
Biografanmeldelse
19. juli 2018 | 00:00

Mamma Mia! Here We Go Again

Fortsættelse af Abba-musical er et unødvendigt og ufrivillig morsomt deja-vu.

Biografanmeldelse
18. juli 2018 | 17:18

Sicario 2: Soldado

Værdig efterfølger skildrer hårdkogte karakterer med bløde hjerter i en hyperrealistisk kamp mod terror.

Biografanmeldelse
15. juli 2018 | 23:41

Landet af glas

Fantasifuld dansk børnefilm fortæller et spændende, moderne eventyr med inspiration fra såvel Astrid Lindgren som computerspil.

Biografanmeldelse
12. juli 2018 | 09:18

Bergman – et år, et liv

Uomgængelig dokumentar timet til Ingmar Bergmans 100-årsdag afslører, at hans selvbiografi ofte var opdigtet. Derimod var han hudløst ærlig i sin filmkunst.

Biografanmeldelse
11. juli 2018 | 20:07

Sky­scraper

Dwayne Johnson og Roland Møller viser muskler i Die Hard-klon, der bejler til det kinesiske marked, men savner en identitet.

Biografanmeldelse
11. juli 2018 | 11:40

Hotel Transylvania 3: Monster­fe­rie

Et festfyrværkeri af fantasifigurer, og selv om det er tredje omgang med den skøre monsterfamilie, oser filmen af fortælleglæde.

Biografanmeldelse
06. juli 2018 | 15:27

A Ciambra – et hjørne af Italien

Barsk realisme og drømmeagtig skønhed gør italiensk film om ung fyrs overgang til voksen i slumkvarter til fascinerende oplevelse.

Biografanmeldelse
04. juli 2018 | 09:58

Ant-Man and the Wasp

Marvels nye superheltefilm har humor og solide skuespilpræstationer, men er unødvendigt indviklet og føles som en letkøbt omgang.

Biografanmeldelse
02. juli 2018 | 18:10

Under træet

Islandsk nabokrig er en grotesk satire over middelklasselivet, men de morsomme situationer samles ikke til en afgrundet fortælling.

Biografanmeldelse
29. juni 2018 | 23:52

Far til fire i solen

Vittighederne går hen over børns hoveder i den 117. udgave af Far til fire, hvor iscenesættelsen har en glathed, der minder om reklamefilm.

Biografanmeldelse
28. juni 2018 | 02:16

Du er den

Til trods for masser af skuespillertalent er drengerøvsfilm om tagfat-leg tyndbenet og frustrerende umorsom.

Biografanmeldelse
27. juni 2018 | 16:26

Skyt­seng­len

Spektakulær historie om dansk drab har hypnose, nazisme og latent homoerotik, men rammer forkert toneleje i smukt fotograferet København.

© Filmmagasinet Ekko