Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1303
Biografanmeldelse
16. apr. 2018 | 21:35

Den ukendte soldat

Ualmindeligt smuk og smertefuldt brutal krigsfilm hylder de ukendte helte og smukke tabere i Finlands krig mod Rusland i 1940’erne.

Biografanmeldelse
16. apr. 2018 | 13:07

Luk solskin­net ind

Claire Denis har med Juliette Binoche skabt en forrygende spøgefuld og legesyg film om en kvinde, der er mere forelsket i tanken om kærlighed end i rækken af mænd i hendes liv. 

Biografanmeldelse
18. apr. 2018 | 07:30

Hvad vil folk sige

Norsk ungdomsdrama tager livtag med integration og formår trods det sprængfarlige emne at give forståelse for alle sider af kulturkløften.

Biografanmeldelse
17. apr. 2018 | 02:22

Bobbi Jene

Elvira Linds portræt af en amerikansk danser er en noget tam skildring af sjælekvalerne ved at forfølge ens kreative drømme.

Biografanmeldelse
03. apr. 2018 | 22:55

The Post

Personligt drama og storpolitik går op i en højere end, når Spielberg suverænt udfolder en af USA’s største whistleblower-historier med et kvindeligt fokus og forelskede 70’er-billeder.

Biografanmeldelse
05. apr. 2018 | 11:11

A Quiet Place

John Krasinskis musestille debut formår det umulige at få nakkehårene til at rejse sig og tårerne til at trille i lige dele monsterfilm og familiedrama.

Biografanmeldelse
07. mar. 2018 | 12:05

Så længe jeg lever

Dygtige Rasmus Bjerg kan ikke redde Ole Bornedals film om John Mogensen, der gør sangeren en bjørnetjeneste.

Biografanmeldelse
11. apr. 2018 | 17:05

Ud af intet

Troværdige Diane Kruger bliver ladt i stikken af et hævndrama, der mister overblikket og forspilder chancen for at gå i clinch med hadforbrydelser.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Last Stand

Gammel hund, gamle tricks: Arnold Schwarzeneggers action-comeback viser, at han er en anakronisme i Hollywood anno 2013.

Biografanmeldelse
01. mar. 2018 | 07:55

Red Sparrow

Der er blodig vold og nøgenhed til husarerne, når Jennifer Lawrence forsøger sig som russisk forførerske, men spion-thrilleren er en lunken fornøjelse.

Biografanmeldelse
12. apr. 2018 | 10:17

Rampage Out of Control

Monsterfilm med Dwayne Johnson tager et tåbeligt arkadespil og drukner den sparsomme underholdning i unødvendige forklaringer.

Biografanmeldelse
03. apr. 2018 | 15:44

Lucky

Harry Dean Stantons fantastiske fjæs bliver betaget undersøgt i en film, der er mest sublim, når hovedpersonen foretager sig så lidt som muligt.

© Filmmagasinet Ekko