Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1353
Biografanmeldelse
19. juli 2018 | 00:00

Mamma Mia! Here We Go Again

Fortsættelse af Abba-musical er et unødvendigt og ufrivillig morsomt deja-vu.

Biografanmeldelse
13. sep. 2016 | 07:44

I blodet

Rasmus Heisterbergs spillefilmdebut er et gribende eksistentielt drama om den svære overgang fra udødeligt ung mand til ansvarsfuld voksen.

Biografanmeldelse
15. juli 2018 | 23:41

Landet af glas

Fantasifuld dansk børnefilm fortæller et spændende, moderne eventyr med inspiration fra såvel Astrid Lindgren som computerspil.

Biografanmeldelse
18. juli 2018 | 17:18

Sicario 2: Soldado

Værdig efterfølger skildrer hårdkogte karakterer med bløde hjerter i en hyperrealistisk kamp mod terror.

Biografanmeldelse
24. feb. 2015 | 10:03

Mennesker bliver spist

Erik Clausens tag på demens i arbejderklassen, der stadig husker en bedre, socialdemokratisk fortid, er hans bedste film i årevis.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 09:48

Den skyldige

Gustav Möllers debutfilm udfolder opfindsomt et nervepirrende gidseldrama og er så fremragende, at instruktøren må betegnes som dansk films førende spændingsmager.

Biografanmeldelse
11. juli 2018 | 11:40

Hotel Transylvania 3: Monster­fe­rie

Et festfyrværkeri af fantasifigurer, og selv om det er tredje omgang med den skøre monsterfamilie, oser filmen af fortælleglæde.

Biografanmeldelse
01. mar. 2018 | 07:55

Red Sparrow

Der er blodig vold og nøgenhed til husarerne, når Jennifer Lawrence forsøger sig som russisk forførerske, men spion-thrilleren er en lunken fornøjelse.

Biografanmeldelse
12. jan. 2015 | 13:28

Foxcat­cher

Steve Carell er uhyggeligt god i sin første dramatiske og Oscar-værdige rolle som regent i brydersportens verden. Men Foxcatcher imponerer allermest som et helstøbt værk.

Biografanmeldelse
11. juli 2018 | 20:07

Sky­scraper

Dwayne Johnson og Roland Møller viser muskler i Die Hard-klon, der bejler til det kinesiske marked, men savner en identitet.

Biografanmeldelse
12. juli 2018 | 09:18

Bergman – et år, et liv

Uomgængelig dokumentar timet til Ingmar Bergmans 100-årsdag afslører, at hans selvbiografi ofte var opdigtet. Derimod var han hudløst ærlig i sin filmkunst.

Biografanmeldelse
11. nov. 2014 | 14:50

Stille hjerte

Bille August har med et livsbekræftende kammerspil om aktiv dødshjælp lavet sin mest helstøbte film i over tyve år.

© Filmmagasinet Ekko