Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1248
Biografanmeldelse
15. jan. 2018 | 14:36

Dob­belt­spil

Per Fly fortæller spændende om grådighed og løgne i FN-systemet, men spørger også, om korruption kan være et nødvendigt onde i kampen for humanistiske idealer.

Biografanmeldelse
17. jan. 2018 | 23:18

Downs­iz­ing

I sin satire over forbrugskultur fortæller Alexander Payne en hjertevarm historie om behovet for sammenhold.

Biografanmeldelse
07. jan. 2018 | 12:25

Three Bill­boards Outside Ebbing, Missouri

Med sort humor og eksplosioner af pludselig varme har irsk-britiske Martin McDonagh skabt årets måske mest uforudsigelige og gribende amerikanske film.

Biografanmeldelse
18. nov. 2015 | 21:43

Truth

Dramatiseringen af historien om tv-journalistikkens ulastelige skonnert, 60 Minutes, der ”afslørede” George W. Bush’ militærtid, kommer ikke til bunds i den spegede sag.

Biografanmeldelse
29. dec. 2017 | 10:25

En frygtelig kvinde

Christian Tafdrups sarkastiske sædekomedie om en manipulerende kvinde viser, hvad dansk film kan, når man tør sætte sig ud over det politisk korrekte.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:58

Prisoners

Ingen forælder vil kunne se Denis Villeneuves stjernebesatte film om barnekidnapning uden at blive berørt. Det kan forklare Prisoners’ fænomenale succes ved billetlugerne rundt omkring i verden.

Biografanmeldelse
15. jan. 2018 | 08:29

Loveless

Det lydløse skrig forfølger én i Andrey Zvyagintsevs hjerteskærende skilsmissedrama, gådefulde smukke thriller og bidende samfundskritiske fabel.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Biografanmeldelse
16. jan. 2018 | 19:55

Fra balkonen

Fra sin balkon i Oslo reflekterer Ole Giæver med charme og underfundighed over livet som midaldrende far i velfærdssamfundet.

Biografanmeldelse
22. maj 2014 | 12:28

The Salvation

Dansk hævntogt i Det Vilde Vesten forener det bedste fra klassisk spaghetti-western med ny nordisk samvittighedsdrama. Yeehaw!

Biografanmeldelse
31. dec. 2017 | 09:46

Wind River

Taylor Sheridan debuterer med en gribende thriller om afmagt og apati i et indianerreservat, hvor amerikanerne upåagtet fortsætter et hundredårigt folkedrab.

Biografanmeldelse
03. jan. 2018 | 13:56

Wonder

Man skal være lavet af sten for ikke at blive bevæget af familiefilm om en ung fyr, der starter i femte klasse med et vansiret ansigt.

© Filmmagasinet Ekko