Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1339
Biografanmeldelse
21. juni 2018 | 09:00

Love, Simon

Romantisk komedie om homoseksuelles ensomhed i små samfund forklejner det seksuelle begær og gør sin sag en bjørnetjeneste.

Biografanmeldelse
21. juni 2018 | 08:24

Ocean’s 8

Spin-off af de populære Ocean-kupfilm har et fascinerende miljø og seje kvindelige karakter, men rammer ikke samme niveau som originalen.

Biografanmeldelse
20. juni 2018 | 16:24

Vi­o­li­ni­sten

Finsk drama om den romantiske kunstnermyte starter forrygende, men bliver aldrig så intens som den beslægtede Whiplash.

Biografanmeldelse
14. juni 2018 | 09:31

Adrift

Overlevelsesdrama om kærlighed og katastrofe har skavanker, men lever i kraft af stærke skuespilpræstationer og overlegen fotografering.

Biografanmeldelse
13. juni 2018 | 13:59

Vi ses deroppe

Fransk drama om Første Verdenskrig er et idioti af flotte kostumer og halvbagte idéer.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 22:42

Ulydighed

To kvinders forbudte kærlighed i et religiøst miljø er et udstillingsvindue for, hvad moderne skuespillere kan præstere. Og så er filmen tilmed pivfræk.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 13:11

I Syrien

Med en heroisk kæmpende husmor i fokus skildrer gribende drama fra borgerkrigen i Syrien, hvordan almindelige mennesker holder håbet om fred i live.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 12:47

Stor som en sol

Trods fraværet af et større tema er dokumentaren om det sympatiske og ambitiøse rockband The Minds of 99 sjov og medrivende.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 09:48

Den skyldige

Gustav Möllers debutfilm udfolder opfindsomt et nervepirrende gidseldrama og er så fremragende, at instruktøren må betegnes som dansk films førende spændingsmager.

Biografanmeldelse
07. juni 2018 | 14:03

Sig det’ løgn, Luis!

Pinligt usjov og misogyn børnefilm får det til at løbe koldt ned ad ryggen med vittigheder om seksuelle overgreb.

Biografanmeldelse
07. juni 2018 | 11:09

Jurassic World: Fallen Kingdom

Dinosaurerne er stadig sultne i legesyg dino-thriller, som er seriens første rigtigt gode film siden Spielbergs klassiker.

Biografanmeldelse
06. juni 2018 | 21:32

Jung­le­ban­den

Fransk animationsfilm for hele familien har kimen til en spændende historie, men overfortæller handlingen og ender med at kede publikum.

© Filmmagasinet Ekko