Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1370
Biografanmeldelse
17. aug. 2018 | 07:35

The Equalizer 2

Med en søvnig Denzel Washington i spidsen føles unødvendig efterfølger som at traske igennem en sump af cement.

Biografanmeldelse
16. aug. 2018 | 11:42

Wonderful Copen­ha­gen

Dunkelt drama om prostitutionsmiljøet på Vesterbro mister nuancerne i blodig skildring af livet på bunden af gadeslummen.

Biografanmeldelse
15. aug. 2018 | 13:56

The Spy Who Dumped Me

Forrygende kemi mellem Kate McKinnon og Mila Kunis i veloplagt actionkomedie, som er lige dele falde på halen-komik og slå på tæven-optrin.

Biografanmeldelse
14. aug. 2018 | 16:35

Det tredje mord

Japanske Hirokazu Kore-eda har skabt et lavmælt og intenst retssalsdrama, som sætter spørgsmålstegn ved menneskets higen efter sandheden.

Biografanmeldelse
13. aug. 2018 | 23:12

Nancy

Familiedrama om en bortført kvindes tilbagevenden til forældrene efter 30 år er en velspillet perle af mystik.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 15:23

The Meg

Ingen sommer uden et hajdrama, men varmen må være steget skaberne af tandløs blockbuster til hovedet.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 12:04

Book Club

Romantisk komedie om seniortilværelsen er humoristisk og charmerende, men efterlader også krummede tæer.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 09:54

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot

Gus Van Sant har skabt en rørende og sorthumoristisk film om en handicappet satiretegner, der kæmper med alkoholens fristelser.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 07:07

Sweet Country

Nådesløs western fra det vilde øst går i marv og ben med barsk fortælling om racismens afgrundsdybe brutalitet.

Biografanmeldelse
02. aug. 2018 | 14:40

The Darkest Minds

Trods sin forudsigelige struktur er amerikansk ungdomsfilm med mutanter og superkræfter både hjertevarm og skamløst underholdende.

Biografanmeldelse
01. aug. 2018 | 11:42

Mission: Im­possible – Fallout

Imponerende er det at se Tom Cruise i fuldt firspring, men hans agent Ethan Hunt savner udfordringer, der kan løses på andre måder end ved at løbe hurtigt.

Biografanmeldelse
01. aug. 2018 | 07:38

The Place

Paolo Genoveses gådefulde faust-fortælling forvandler moralfilosofi til en nervepirrende oplevelse.

© Filmmagasinet Ekko