Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1265
Biografanmeldelse
15. feb. 2018 | 00:26

Black Panther

Disneys store satsning på en sort superheltefilm er en milepæl, ikke bare for franchisen, men også for hele genren.

Biografanmeldelse
14. feb. 2018 | 20:16

Den skjulte tråd

Daniel Day-Lewis leverer endnu en powerpræstation som den excentriske kjoledesigner, der får kam til sit hår af en viljestærk muse i Paul Thomas Andersons modige mesterstykke.

Biografanmeldelse
14. feb. 2018 | 11:57

Django – The King of Swing

Franske Reda Kateb er bjergtagende som den populære jazzmusiker Django, der er fanget mellem nazisterne og friheden i drama under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
11. feb. 2018 | 10:55

Fifty Shades – Fri

Selv billetmanden erkender, at det er en skandale at lægge lærred til sådan noget lort. Men måske skal man som mand bare lukke øjnene og læne sig tilbage?

Biografanmeldelse
08. feb. 2018 | 01:12

Coco

Visuelt overdådig Pixar-film tager med stort vovemod livtag med et af de mest tabuiserede emner i børnekulturen: døden.

Biografanmeldelse
07. feb. 2018 | 21:17

Roman J. Israel, Esq.

Denzel Washington leverer en suveræn skuespilpræstation som forsvarsadvokaten, der bliver forført af kapitalismens søde nektar.

Biografanmeldelse
07. feb. 2018 | 15:21

Hodja fra Pjort

Karsten Kiilerichs animerede version af Ole Lund Kirkegaards populære historie er et letfordøjeligt hit, men løber tør for tricks i ærmet.

Biografanmeldelse
07. feb. 2018 | 09:22

Dobbelt begær

François Ozon giver den fuld skrue med sadomasochistiske fantasier, tvillingeforvekslinger og filmiske lækkerier, men undervejs indsniger der sig en vis træthed.

Biografanmeldelse
06. feb. 2018 | 20:26

12 Strong

To timers aktiv selvfordummelse, kalder Carsten Jensen amerikansk Afghanistan-krigsfilm, som er danske Nicolai Fuglsigs spillefilmdebut.

Biografanmeldelse
04. feb. 2018 | 16:37

Maze Runner: Dødskuren

Skudvekslinger og eksplosioner er i højsædet, men når støvet har lagt sig, sidder man tilbage med en flad fornemmelse.

Biografanmeldelse
01. feb. 2018 | 10:37

Vitello

Med charme og fabulerende vid fortryller animationstalentet Dorte Bengtson med sin spillefilmdebut, der fører barnlig nysgerrighed og vildskab ind i 2018.

Biografanmeldelse
01. feb. 2018 | 09:20

All the Money in the World

Ridley Scotts mildt underholdende kidnapningsdrama minder os om, at instruktørens film er meget tæt på dårlig smag, når han bevæger sig væk fra science fiction.

© Filmmagasinet Ekko