Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1230
Biografanmeldelse
14. dec. 2017 | 09:25

Ferdinand

Folkene bag Ice Age beretter en kærkommen historie om maskulin sårbarhed, men den er for rodet til rigtigt at fænge.

Biografanmeldelse
14. dec. 2017 | 07:32

Brad’s Status

Ben Stiller viser andre sider af sit skuespiltalent i underspillet dramakomedie om en mands midtvejskrise og middelklassens utilstrækkelighed.

Biografanmeldelse
13. dec. 2017 | 07:43

Star Wars: The Last Jedi

Den gamle garde fører an, og den nye bliver kørt i stilling i hæsblæsende rumopera. Stjernekrigen har aldrig været mere medrivende.

Biografanmeldelse
12. dec. 2017 | 22:02

Stalins død

Forrygende absurd satire over magtkampen i Sovjetunionens top efter Stalins død har paralleller i vores tid, skriver forfatteren Leif Davidsen i sin anmeldelse.

Biografanmeldelse
12. dec. 2017 | 18:15

Spoor

En polsk dyreven hader det pittoreske bjergområdes jægere, for hun mener, at lodne væsner har en sjæl. Krimien turneres konventionelt, men billederne er lækre.

Biografanmeldelse
08. dec. 2017 | 12:31

På sporet af Peter Pan

Håbløst uskøn dokumentarfilm om Peter Pans ”far” J.M. Barrie går i en så stor bue uden om pædofili-mistanke, at det bliver decideret uhyggeligt.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:43

Tilbage til Montauk

Visuelle ambitioner og Stellan Skarsgård i god form kan ikke redde Volker Schlöndorffs trekantsdrama, der lukker om sig selv.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:11

Su­bur­bi­con

Clooneys forsøg på at gå Coen-brødrene i bedene er fyldt med talent, men han mangler deres ekvilibristiske sans for ramme den skæve tone.

Biografanmeldelse
30. nov. 2017 | 08:58

Pad­ding­ton 2

Den elskelige animationsbjørn gør endnu engang Londons gader usikre og langt sjovere med høflighed og gode marmelademadder.

Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 19:01

Kedi

Istanbuls katte smyger sig rundt i byens billedskønne gyder i vellykket dokumentar, der handler om bekymrede menneskers forhold til ubekymrede dyr.

Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 17:55

Thelma

Joachim Triers forbandet smukke drama blander sex, religion og horror, men overdreven symbolik skæmmer skildringen af en kristen teenagers frigørelse.

© Filmmagasinet Ekko