Anmeldelser / Biografanmeldelse

1201 - 1212 ud af 1336
Biografanmeldelse
13. juni 2013 | 15:22

Man of Steel

To timer og 23 minutters nærmest uafbrudt brølende action, katastrofalt blottet for humor og den barnlige, blåøjede begejstring, der i sin tid gjorde Superman til en af historiens mest elskede superhelte.

Biografanmeldelse
12. juni 2013 | 20:00

No

Oscar-nomineret chilensk film med Gael García Bernal fyrer alle sine kanoner af, inden der er gået en halv time.

Biografanmeldelse
12. juni 2013 | 20:00

Reality

Gomorra-instruktør Matteo Garrones nye film om en fiskehandler, der fanatisk dyrker Big Brother, er et fascinerende og tvetydigt melodrama a la Douglas Sirk.

Biografanmeldelse
05. juni 2013 | 20:00

The Weight of Elephants

En børnefilm for voksne. Sådan føles Daniel Borgmans debutfilm, der trods en hjerteskærende hovedrolle drukner i poesifyld og symbolske replikker.

Biografanmeldelse
05. juni 2013 | 20:00

The Angels’ Share

Ken Loach drejer en solid, socialrealistisk fortælling ind på et luftigt duftspor, der fører os højt op i humorens rige.

Biografanmeldelse
05. juni 2013 | 20:00

Dead Man Down

Niels Arden Oplevs amerikanske debut kommer til Danmark med dårlige anmeldelser fra USA – men faktisk er det en intelligent film med en speget og original hævnhistorie.

Biografanmeldelse
05. juni 2013 | 19:21

Star Trek Into Darkness

J.J. Abrams opfølger til sin succesrige Star Trek-film fra 2009 følger skabelonen nærmest til punkt og prikke – og det er der ingen grund til at klage over.

Biografanmeldelse
04. juni 2013 | 20:00

Blodets bånd

Man skal ikke have særlig store skeletter i skabene for at føle sig ramt af den fantastisk rå og rørende dokumentar Blodets bånd.

Biografanmeldelse
30. maj 2013 | 00:39

Tøm­mer­mænd tur-retur

Den sidste Tømmermænds-film fuldfører trilogiens negative spiral mod absolut bundskraberniveau.

Biografanmeldelse
29. maj 2013 | 20:00

Only God Forgives

Refn går linen ud som voldsfilmens Tarkovskij i Only God Forgives, der er et sublimt – og subliminalt! – grænseoverskridende stemningsdigt, men savner en historie og karakterer, man kan engagere sig i.

Biografanmeldelse
23. maj 2013 | 01:32

Spring Breakers

Harmony Korines allerede kultdyrkede film om bikiniklædte piger med maskinpistoler på amokløb i Florida bliver til et overraskende vemodigt rekviem for ungdommen.

Biografanmeldelse
23. maj 2013 | 01:31

Skovens hemmelige rige

Folkene bag Ice Age er tilbage med en flot animationsfilm, der stjæler med arme og ben fra bedre historier.

© Filmmagasinet Ekko