Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1246
Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 20:44

Jumanji: Welcome to the Jungle

Overgearet computerspilpastiche er brandgod underholdning båret af dygtige komikere, sund ironi og tumpet humor.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 18:54

Wonder Wheel

Woody Allens nye skæbnespil – fuld af lidelser og længsler, tragik og komik – minder os om, hvor svært det er at være menneske.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 16:08

Neruda

Original biopic om den revolutionære kunstner Neruda fra Chile blander mytologi og virkelighed på tankevækkende vis.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 09:25

Jeg er William

Ny dansk børnefilm er en forvirrende blanding af nostalgi, upædagogik og fordomme.

Biografanmeldelse
14. dec. 2017 | 09:25

Ferdinand

Folkene bag Ice Age beretter en kærkommen historie om maskulin sårbarhed, men den er for rodet til rigtigt at fænge.

Biografanmeldelse
14. dec. 2017 | 07:32

Brad’s Status

Ben Stiller viser andre sider af sit skuespiltalent i underspillet dramakomedie om en mands midtvejskrise og middelklassens utilstrækkelighed.

Biografanmeldelse
13. dec. 2017 | 07:43

Star Wars: The Last Jedi

Den gamle garde fører an, og den nye bliver kørt i stilling i hæsblæsende rumopera. Stjernekrigen har aldrig været mere medrivende.

Biografanmeldelse
12. dec. 2017 | 22:02

Stalins død

Forrygende absurd satire over magtkampen i Sovjetunionens top efter Stalins død har paralleller i vores tid, skriver forfatteren Leif Davidsen i sin anmeldelse.

Biografanmeldelse
12. dec. 2017 | 18:15

Spoor

En polsk dyreven hader det pittoreske bjergområdes jægere, for hun mener, at lodne væsner har en sjæl. Krimien turneres konventionelt, men billederne er lækre.

Biografanmeldelse
08. dec. 2017 | 12:31

På sporet af Peter Pan

Håbløst uskøn dokumentarfilm om Peter Pans ”far” J.M. Barrie går i en så stor bue uden om pædofili-mistanke, at det bliver decideret uhyggeligt.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:43

Tilbage til Montauk

Visuelle ambitioner og Stellan Skarsgård i god form kan ikke redde Volker Schlöndorffs trekantsdrama, der lukker om sig selv.

© Filmmagasinet Ekko