Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1350
Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 00:48

Foxtrot

Forrygende israelsk satire over krigens absurditet er også en skæbnefortælling, der originalt leger med skæbnebegrebet.

Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 00:13

Sankt Bernhard Syn­di­ka­tet

Tre sjove mænd har lavet en forbløffende umorsom film, der er et resultat af komisk dovenskab og manglende humoristisk selverkendelse.

Biografanmeldelse
08. maj 2018 | 17:33

Farvel til Tyskland

Komediedrama finder jødisk humor og tragedie i fortælling om Tysklands forsøg på at komme videre med livet efter Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 20:26

Mester­de­tek­ti­ven Sherlock Gnomes

Animationsfilm med havenisser har charmerende figurerer og børnevenlige budskaber, men stopfodrer publikum med ufordøjede indtryk.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 15:40

Truth or Dare

Unges drabelige leg med sandhed og konsekvens er mere latterlig end uhyggelig – en parodi på en gyser.

Biografanmeldelse
02. maj 2018 | 23:12

The Journey

Forhandlingsfilm om den endelige fredsaftale i Nordirland er et belærende drama, som er skræddersyet til det døsige klasseværelse.

Biografanmeldelse
01. maj 2018 | 14:05

Hjerter dame

Det er beundringsværdigt, at dokumentar skildrer en stærk kvinde i en mandeverden, men vi kommer aldrig tæt på LO-formanden.

Biografanmeldelse
26. apr. 2018 | 09:04

Lady Bird

Greta Gerwig skildrer i sin imponerende instruktørdebut det sidste pigeår inden voksenlivet med samme finesse, som Richard Linklater gjorde for drengene i Boyhood.

Biografanmeldelse
25. apr. 2018 | 17:39

Dalida

Biopic om fransk sangikon forsøger at udforske livets kompleksitet, men man bliver immun over for de mange tragedier.

Biografanmeldelse
25. apr. 2018 | 01:00

Avengers: Infinity War

Første halvdel af den ultimative superheltefilmatisering er hæsblæsende, morsom og rørende. Ventetiden til næste film bliver lang!

Biografanmeldelse
18. apr. 2018 | 07:30

Hvad vil folk sige

Norsk ungdomsdrama tager livtag med integration og formår trods det sprængfarlige emne at give forståelse for alle sider af kulturkløften.

Biografanmeldelse
17. apr. 2018 | 02:22

Bobbi Jene

Elvira Linds portræt af en amerikansk danser er en noget tam skildring af sjælekvalerne ved at forfølge ens kreative drømme.

© Filmmagasinet Ekko