Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1320
Biografanmeldelse
22. mar. 2018 | 10:08

Hver dag

Teenageromance charmerer med et tankevækkende koncept, der viser, hvorfor man ikke skal dømme efter det ydre.

Biografanmeldelse
21. mar. 2018 | 15:22

The Strangers: Prey at Night

Ti år efter originalen vender de tre maskerede dræbere tilbage i en efterfølger, der med al ønskelig tydelighed viser, hvordan man ikke skal lave en slasher-film.

Biografanmeldelse
21. mar. 2018 | 12:13

Den 12. mand

Film om en heroisk, norsk frihedskæmper under Anden Verdenskrig er i virkeligheden et spændende og rørende overlevelsesdrama.

Biografanmeldelse
20. mar. 2018 | 10:39

You Were Never Really Here

Takket være Joaquin Phoenix’ mesterlige præstation som melankolsk lejemorder løfter Lynne Ramsays hævndrama sig over den kunstfærdige stiløvelse.

Biografanmeldelse
19. mar. 2018 | 16:22

Mont­par­nas­se Bienvenüe

Mesterligt fransk drama i nybølgens ånd er en uforudsigelig tour de force, hvor man føler, at man sidder med en yngre kvindes skæbne i sine hænder.

Biografanmeldelse
14. mar. 2018 | 23:45

Tomb Raider

Alicia Vikander er forrygende som den ikoniske helt Lara Croft i noget så sjældent som en solid filmatisering af et spil.

Biografanmeldelse
14. mar. 2018 | 14:32

Loving Vincent

Vincent van Goghs originale enspænderkunst fremstår absurd i verdens første håndmalede film, som ikke kan koncentrere sig om sin egen handling.

Biografanmeldelse
12. mar. 2018 | 10:15

Vores livs ferie

Helen Mirren og Donald Sutherland spiller fremragende i roadmovie ned ad mindernes boulevard, hvor sandheden kan være bitter og besk.

Biografanmeldelse
08. mar. 2018 | 10:42

Asked­ren­gen – I trold­kon­gens sal

Hverken farlige trolde i norske fjelde eller moderne feminisme kan løfte eventyrfilm over det middelmådige.

Biografanmeldelse
08. mar. 2018 | 00:40

Death Wish – En mand ser rødt

Genindspilningen af Charles Bronsons omdiskuterede selvtægtklassiker er en reklamefilm for det amerikanske våbenforbund.

Biografanmeldelse
07. mar. 2018 | 12:05

Så længe jeg lever

Dygtige Rasmus Bjerg kan ikke redde Ole Bornedals film om John Mogensen, der gør sangeren en bjørnetjeneste.

Biografanmeldelse
04. mar. 2018 | 13:41

120 slag i minuttet

Fra skildringen af en politisk bevægelse til intim adgang til kærlighed i skyggen af aids er Robin Campillos drama en brusende og bevægende filmoplevelse.

© Filmmagasinet Ekko