Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1212
Biografanmeldelse
14. sep. 2017 | 09:06

mother!

Darren Aronofskys mystik-omgærdede horrorfilm er ikke særligt uhyggelig og falder til jorden i trættende staffage.

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 19:50

American Assassin

Der er smæk for skillingen, når Michael Keaton lærer en vred, ung mand at dræbe terrorister. Men hvad med det menneskelige?

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 18:04

Nye tider

Historisk drama om en forsinket kvindefrigørelse i Schweiz er charmerende, men filmen kommer også ufrivilligt til at vise, at vi har langt igen.

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 10:09

Borg

Janus Metz’ spillefilmdebut om den legendariske kamp mellem Borg & McEnroe er et fængslende drama, der borer sig ind i elitespillernes psyke.

Biografanmeldelse
08. sep. 2017 | 17:56

God’s Own Country

Engelsk debutfilm om kærligheden mellem to fårehyrder ligner Brokeback Mountain, men er faktisk endnu bedre og beskriver en ny virkelighed efter Ang Lees mesterværk.

Biografanmeldelse
07. sep. 2017 | 05:37

It

Den nye filmatisering af Stephen Kings mesterværk trækker lidt for meget på splattergys, men som ungdomsfilm er den både smuk og rørende.

Biografanmeldelse
06. sep. 2017 | 09:52

Logan Lucky

Soderbergh leverer to timers ren underholdning med en bonderøvsversion af Ocean’s Eleven, der lykkes som en sjov, lille kupkomedie uden dikkedarer.

Biografanmeldelse
06. sep. 2017 | 07:15

Stefan Zweig: Farvel til Europa

Tysk portrætfilm er en undergangsfortælling om en af mellemkrigsårenes største forfattere. Og en mindelse om dengang for ikke så længe siden, hvor Europa ikke var et sted, man flygtede til, men fra.

Biografanmeldelse
05. sep. 2017 | 13:44

Barndom

Norsk flue på væggen-dokumentar viser livet i en Rudolf Steiner-børnehave, så curlingforældrene får speltbollerne galt i halsen.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 13:25

The Hitman’s Bodyguard

Kemien mellem Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson slår aldrig rigtigt gnister i den halvslatne actionkomedie The Hitman’s Bodyguard.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 09:28

Biler 3

I tredje omgang af Pixars velanimerede filmserie er motoren stadig velsmurt under løbet, men fortællingen går i tomgang i fortærskede motiver.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 09:01

The Trip to Spain

To komikeres tredje rejse følger præcis samme opskrift som de forrige film i serien og hæver på den måde komikken op på et raffineret metaplan.

© Filmmagasinet Ekko