Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1353
Biografanmeldelse
25. apr. 2018 | 01:00

Avengers: Infinity War

Første halvdel af den ultimative superheltefilmatisering er hæsblæsende, morsom og rørende. Ventetiden til næste film bliver lang!

Biografanmeldelse
18. apr. 2018 | 07:30

Hvad vil folk sige

Norsk ungdomsdrama tager livtag med integration og formår trods det sprængfarlige emne at give forståelse for alle sider af kulturkløften.

Biografanmeldelse
17. apr. 2018 | 02:22

Bobbi Jene

Elvira Linds portræt af en amerikansk danser er en noget tam skildring af sjælekvalerne ved at forfølge ens kreative drømme.

Biografanmeldelse
16. apr. 2018 | 21:35

Den ukendte soldat

Ualmindeligt smuk og smertefuldt brutal krigsfilm hylder de ukendte helte og smukke tabere i Finlands krig mod Rusland i 1940’erne.

Biografanmeldelse
16. apr. 2018 | 13:07

Luk solskin­net ind

Claire Denis har med Juliette Binoche skabt en forrygende spøgefuld og legesyg film om en kvinde, der er mere forelsket i tanken om kærlighed end i rækken af mænd i hendes liv. 

Biografanmeldelse
12. apr. 2018 | 11:37

Midnight Sun

Amerikansk ungdomsdrama om en dødeligt syg pige har gode intentioner, men mangler modet til at konfrontere publikum med de barske realiteter.

Biografanmeldelse
12. apr. 2018 | 10:17

Rampage Out of Control

Monsterfilm med Dwayne Johnson tager et tåbeligt arkadespil og drukner den sparsomme underholdning i unødvendige forklaringer.

Biografanmeldelse
11. apr. 2018 | 17:05

Ud af intet

Troværdige Diane Kruger bliver ladt i stikken af et hævndrama, der mister overblikket og forspilder chancen for at gå i clinch med hadforbrydelser.

Biografanmeldelse
10. apr. 2018 | 12:02

Battle of the Sexes

Tennisdrama finder ikke intensiteten på banen, men leverer et servees i skildringen af kvindeforkæmperen Billie Jean King.

Biografanmeldelse
05. apr. 2018 | 11:11

A Quiet Place

John Krasinskis musestille debut formår det umulige at få nakkehårene til at rejse sig og tårerne til at trille i lige dele monsterfilm og familiedrama.

Biografanmeldelse
05. apr. 2018 | 08:18

Den of Thieves

Medrivende actionsekvenser kan ikke redde kupfilm, der skæmmes af den måske mest irriterende filmhelt i nyere tid.

Biografanmeldelse
03. apr. 2018 | 22:55

The Post

Personligt drama og storpolitik går op i en højere end, når Spielberg suverænt udfolder en af USA’s største whistleblower-historier med et kvindeligt fokus og forelskede 70’er-billeder.

© Filmmagasinet Ekko