Anmeldelser / kortfilmanmeldelse

1 - 12 ud af 15
kortfilmanmeldelse
27. okt. 2017 | 08:31

Super8 midt­vejs­film årgang 8

Kvinder har morderiske, journalistiske og kunstneriske drømme i Super8’s midtvejsfilm. Særligt sci-fi-film om evigt liv viser, at filmtalent findes i Aarhus.

kortfilmanmeldelse
12. mar. 2017 | 20:43

The Animation Workshop 2017

Der er sjov, sødt, klamt og masser af talent i årets afgangsfilm fra The Animation Workshop. Alle filmene kan ses på Ekko Shortlist.

kortfilmanmeldelse
26. feb. 2017 | 16:29

Silent Nights

Selv om den Oscar-nominerede Silent Nights har svagheder, er den et levende bevis på, at Aske Bang er fremtidens mand i dansk film.

kortfilmanmeldelse
21. nov. 2016 | 12:42

Super16 af­gangs­film årgang #8

Der er kvinder i badedragter, få indstillinger og smukke tableauer i dette års Super16-afgangsfilm, hvor ingen instruktør dog stræber efter det fuldkomment anderledes eller geniale.

kortfilmanmeldelse
07. juli 2016 | 00:57

Super8 første­års­film 2016

Niveauet i de fem førsteårsfilm fra Super8 i Aarhus er godkendt uden at være prangende. Et intimt drama og en absurd udforskning af sociale medier skiller sig ud.

kortfilmanmeldelse
16. juni 2016 | 10:32

Ani­ma­tions­linj­en årgang 2016

Afgangsfilmene fra Den Danske Filmskoles animationslinje er dygtige og ambitiøse, men holder sig for meget på måtten. Og så handler de næsten alle om det samme.

kortfilmanmeldelse
26. apr. 2016 | 16:58

Super16 første­års­film årgang #9

Nyeste kuld fra Super16 starter sikkert og lovende, omend en smule nysseligt. En anderledes sci-fi-fortælling om apps, succes og tvivl skiller sig dog ud.

kortfilmanmeldelse
12. feb. 2016 | 10:24

The Animation Workshop 2016

Vi anmelder årets seks afgangsfilm fra den succesfulde animationsskole i Viborg, der bliver testet på Ekko Shortlist i de kommende uger.

kortfilmanmeldelse
12. juni 2015 | 13:00

Film­sko­len tv-​ud­dan­nel­se årgang 2015

Afgangsfilmene fra Filmskolens tv-uddannelse har gang på gang imponeret. Men måske er det på tide at ryste posen? Bedste film er fra den linje, som skolen nedlægger.

kortfilmanmeldelse
09. juni 2015 | 15:17

Film­sko­len fiktion årgang 2015

Fiktionsinstruktører fra Filmskolen hæver sig over hverdagsrealismen og skaber særegne verdener. En af filmene er tilmed mesterlig. Det lover godt for dansk film.



kortfilmanmeldelse
21. apr. 2015 | 09:59

Super16: Midt­vejs­film årgang #8

Der er yuppier, gangstere og ensomme skikkelser, men det er rumvæsnerne, der sender os mod himlen. Læs anmeldelserne og se de nye film på vores hjemmeside frem til den 23. april.

kortfilmanmeldelse
01. apr. 2015 | 12:32

18 Frames årgang #2

Fremtidsuhygge, en sorgfyldt pige og en terapeutisk roadmovie udgør afgangsfilmene fra den fynske filmuddannelse 18 Frames, der viser sin eksistensberettigelse.

© Filmmagasinet Ekko