Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 11 ud af 11
Streaminganmeldelse
24. feb. 2017 | 17:50

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Ny Netflix-film vender depression til en humoristisk skildring af hævn og voldsspiraler, der får pulsen op hos publikum.

Streaminganmeldelse
20. feb. 2017 | 14:33

Sour Grapes

Dokumentar udstiller prætentiøse vinsnobber og udvikler sig til en af vinhistoriens største kriminalsager.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2017 | 10:08

iBoy

En teenager får superkræfter via sin mobiltelefon, men det er desværre ikke så gakket, som det lyder.

Streaminganmeldelse
23. jan. 2017 | 22:58

Beware the Slen­der­man

True crime-dokumentar kulegraver mysteriet om to tolvårige, der påvirket af et fantasivæsen nedslagter en veninde. Men hovedpersonerne mangler.

Streaminganmeldelse
06. jan. 2017 | 16:24

Under the Shadow

Iransk-fødte Babak Anvari debuterer med en politisk og feministisk horrorfilm, som er hamrende uhyggelig.

Streaminganmeldelse
27. dec. 2016 | 10:43

Barry

Netflix-filmen Barry fortæller overbevisende historien om, hvad der formede en ung, sort studerende og gjorde ham til den Barack Obama, vi har lært at kende som USA’s præsident.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2016 | 02:07

Into the Inferno

Werner Herzog sætter igen fokus på det lille menneske i den store natur i dokumentar, der byder på grandiose billeder af jordoverfladens mytiske sprækker.

Streaminganmeldelse
21. nov. 2016 | 10:09

Marathon: The Patriots Day Bombing

Dybfølt dokumentar følger byen Boston og dens indbyggeres helingsproces efter terrorangrebet.

Streaminganmeldelse
08. nov. 2016 | 06:46

The Witness

Drabet på Kitty Genovese har i mere end 50 år været et nationalt traume i USA, som Puk Grastens aktuelle 37 kredser om. Men ny dokumentar afslører, at traumet er baseret på fejlagtige oplysninger.

Streaminganmeldelse
08. okt. 2016 | 14:25

Den 13. for­fat­nings­æn­dring

Netflix-dokumentar viser, hvordan det amerikanske fængselssystem er bygget op, og overbeviser seeren om, at der stadig findes slaver i USA.

Streaminganmeldelse
30. sep. 2016 | 11:02

Amanda Knox

Danskproduceret true crime-dokumentar om spektakulær mordsag i Italien savner serieformatets plads til at udfolde den komplekse sag.

© Filmmagasinet Ekko