Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 26
Streaminganmeldelse
16. okt. 2017 | 14:54

The Mey­erowitz Stories (New and Selected)

Adam Sandler er fremragende i Noah Baumbachs varme og vemodige komediedrama, hvor familiens uafklarede konflikter er både bundrealistiske og humoristiske.

Streaminganmeldelse
18. sep. 2017 | 19:32

Tin Star

En lilleby bliver rystet af mystiske mord, men det er for skildringen af indre dæmoner og Tim Roths spil som fordrukken, hævngerrig politimand, at Tin Star skal ses.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2017 | 17:53

Death Note

Tandløs filmatisering af den ellers nervepirrende fortælling om seriemorderen Kira, der slår ihjel ved hjælp af en magisk notesbog.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Streaminganmeldelse
03. aug. 2017 | 11:42

Diana, Our Mother: Her Life and Legacy

Ny HBO-dokumentar skaber et rundhåndet, men intimt billede af prinsesse Diana, som brugte sin enorme popularitet til at sætte fokus på mennesker i nød.

Streaminganmeldelse
14. juli 2017 | 16:11

To the Bone

Knugende og humoristisk Netflix-film skaber indsigt i, hvordan anorektikere tænker og føler.

Streaminganmeldelse
06. juli 2017 | 16:01

Pharmacy Road

Midt i Tour de France tager HBO-film gas på den fordærvede cykelsport og byder på en selvironisk optræden af alle tiders dopingskurk, Lance Armstrong.

Streaminganmeldelse
27. juni 2017 | 12:23

Okja

Bong Joon-Hos sprudlende Netflix-film er en overraskende blanding af udsyret komediefarce, benhård dyreaktivisme og sentimental børnefilm.

Streaminganmeldelse
18. juni 2017 | 07:17

Obit

Det handler mere om det levede liv end om døden, når overraskende hyggelig dokumentar afkræfter myten om nekrologskrivere og bringer os langt ind i New York Times’ arkiver.

Streaminganmeldelse
09. juni 2017 | 19:35

Shimmer Lake

Et fejlslagent kup bliver fortalt baglæns i veloplagt Netflix-komediedrama, som er skabt i Coen-brødenes ånd.

Streaminganmeldelse
01. maj 2017 | 08:41

Casting JonBenet

Lokale skuespillere genopfører en gammel mordsag i Netflix’ Casting JonBenet, der er en spændende fornyelse af true crime-genren.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2017 | 13:23

Dahlgårds tivoli

Selv på den goldeste mark, skyder der skønne blomster frem, skriver Ekkos anmelder om Dahlgårds tivoli, der efter atten år fremstår som noget af det bedste danske reality-tv.

© Filmmagasinet Ekko