Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 32
Streaminganmeldelse
10. mar. 2018 | 19:05

An­ni­hil­a­tion

Alex Garlands opfølger til Ex Machina er et mindfuck, der giver spænding for alle pengene, men også stiller udfordrende spørgsmål om at være menneske.

Streaminganmeldelse
05. feb. 2018 | 10:37

The Clover­fi­eld Paradox

Astronauter løser Jordens problemer, men pludselig er planeten pist borte. Tredje film af Cloverfield-serien er en forvirrende blanding af gys og morskab.

Streaminganmeldelse
10. jan. 2018 | 11:23

Mudbound

Netflix-film om racekamp i 1940’ernes USA viser med et eminent ensemble, at hvide og sorte deler en fælles skæbne.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2017 | 13:13

Bright

Orker og elverfolk i nutidens Los Angeles lyder interessant, men kedelige kostumer og et tyndt plot holder eventyrligheden ude af Netflix’ fantasyfilm.

Streaminganmeldelse
20. okt. 2017 | 09:40

Long Shot

Netflix-dokumentaren Long Shot oversælger sin historie, der bygger på et opsigtsvækkende sammentræf mellem en mordsag og HBO-serien Curb Your Enthusiasm.

Streaminganmeldelse
19. okt. 2017 | 20:51

Spielberg

HBO-dokumentar om Steven Spielberg er et ukritisk helteportræt, men hører alligevel hjemme på pensumlisten for unge filmfans.

Streaminganmeldelse
16. okt. 2017 | 14:54

The Mey­erowitz Stories (New and Selected)

Adam Sandler er fremragende i Noah Baumbachs varme og vemodige komediedrama, hvor familiens uafklarede konflikter er både bundrealistiske og humoristiske.

Streaminganmeldelse
18. sep. 2017 | 19:32

Tin Star

En lilleby bliver rystet af mystiske mord, men det er for skildringen af indre dæmoner og Tim Roths spil som fordrukken, hævngerrig politimand, at Tin Star skal ses.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2017 | 17:53

Death Note

Tandløs filmatisering af den ellers nervepirrende fortælling om seriemorderen Kira, der slår ihjel ved hjælp af en magisk notesbog.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Streaminganmeldelse
03. aug. 2017 | 11:42

Diana, Our Mother: Her Life and Legacy

Ny HBO-dokumentar skaber et rundhåndet, men intimt billede af prinsesse Diana, som brugte sin enorme popularitet til at sætte fokus på mennesker i nød.

Streaminganmeldelse
14. juli 2017 | 16:11

To the Bone

Knugende og humoristisk Netflix-film skaber indsigt i, hvordan anorektikere tænker og føler.

© Filmmagasinet Ekko