Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 18
Streaminganmeldelse
18. juni 2017 | 07:17

Obit

Det handler mere om det levede liv end om døden, når overraskende hyggelig dokumentar afkræfter myten om nekrologskrivere og bringer os langt ind i New York Times’ arkiver.

Streaminganmeldelse
09. juni 2017 | 19:35

Shimmer Lake

Et fejlslagent kup bliver fortalt baglæns i veloplagt Netflix-komediedrama, som er skabt i Coen-brødenes ånd.

Streaminganmeldelse
01. maj 2017 | 08:41

Casting JonBenet

Lokale skuespillere genopfører en gammel mordsag i Netflix’ Casting JonBenet, der er en spændende fornyelse af true crime-genren.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2017 | 13:23

Dahlgårds tivoli

Selv på den goldeste mark, skyder der skønne blomster frem, skriver Ekkos anmelder om Dahlgårds tivoli, der efter atten år fremstår som noget af det bedste danske reality-tv.

Streaminganmeldelse
05. apr. 2017 | 22:44

The Discovery

Netflix’ film The Discovery med Jason Segel og Rooney Mara balancerer sikkert mellem menneskeligt drama og udforskelse af livet efter døden.

Streaminganmeldelse
25. mar. 2017 | 21:26

Southside with You

Indiefilm om tidligere præsidentspars første date er ekstremt rost i USA, men har amerikanerne helt overset de mange ubehagelige og kritisable karaktertræk?

Streaminganmeldelse
03. mar. 2017 | 19:07

Midnight Special

Har vi nogensinde set en film om en sekt, hvor sekten ikke bliver dæmoniseret? Jeff Nichols’ science fiction-dommedagsfilm udfordrer og fascinerer.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2017 | 17:50

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Ny Netflix-film vender depression til en humoristisk skildring af hævn og voldsspiraler, der får pulsen op hos publikum.

Streaminganmeldelse
20. feb. 2017 | 14:33

Sour Grapes

Dokumentar udstiller prætentiøse vinsnobber og udvikler sig til en af vinhistoriens største kriminalsager.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2017 | 10:08

iBoy

En teenager får superkræfter via sin mobiltelefon, men det er desværre ikke så gakket, som det lyder.

Streaminganmeldelse
23. jan. 2017 | 22:58

Beware the Slen­der­man

True crime-dokumentar kulegraver mysteriet om to tolvårige, der påvirket af et fantasivæsen nedslagter en veninde. Men hovedpersonerne mangler.

Streaminganmeldelse
06. jan. 2017 | 16:24

Under the Shadow

Iransk-fødte Babak Anvari debuterer med en politisk og feministisk horrorfilm, som er hamrende uhyggelig.

© Filmmagasinet Ekko