Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 22
Streaminganmeldelse
03. aug. 2017 | 11:42

Diana, Our Mother: Her Life and Legacy

Ny HBO-dokumentar skaber et rundhåndet, men intimt billede af prinsesse Diana, som brugte sin enorme popularitet til at sætte fokus på mennesker i nød.

Streaminganmeldelse
14. juli 2017 | 16:11

To the Bone

Knugende og humoristisk Netflix-film skaber indsigt i, hvordan anorektikere tænker og føler.

Streaminganmeldelse
06. juli 2017 | 16:01

Pharmacy Road

Midt i Tour de France tager HBO-film gas på den fordærvede cykelsport og byder på en selvironisk optræden af alle tiders dopingskurk, Lance Armstrong.

Streaminganmeldelse
27. juni 2017 | 12:23

Okja

Bong Joon-Hos sprudlende Netflix-film er en overraskende blanding af udsyret komediefarce, benhård dyreaktivisme og sentimental børnefilm.

Streaminganmeldelse
18. juni 2017 | 07:17

Obit

Det handler mere om det levede liv end om døden, når overraskende hyggelig dokumentar afkræfter myten om nekrologskrivere og bringer os langt ind i New York Times’ arkiver.

Streaminganmeldelse
09. juni 2017 | 19:35

Shimmer Lake

Et fejlslagent kup bliver fortalt baglæns i veloplagt Netflix-komediedrama, som er skabt i Coen-brødenes ånd.

Streaminganmeldelse
01. maj 2017 | 08:41

Casting JonBenet

Lokale skuespillere genopfører en gammel mordsag i Netflix’ Casting JonBenet, der er en spændende fornyelse af true crime-genren.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2017 | 13:23

Dahlgårds tivoli

Selv på den goldeste mark, skyder der skønne blomster frem, skriver Ekkos anmelder om Dahlgårds tivoli, der efter atten år fremstår som noget af det bedste danske reality-tv.

Streaminganmeldelse
05. apr. 2017 | 22:44

The Discovery

Netflix’ film The Discovery med Jason Segel og Rooney Mara balancerer sikkert mellem menneskeligt drama og udforskelse af livet efter døden.

Streaminganmeldelse
25. mar. 2017 | 21:26

Southside with You

Indiefilm om tidligere præsidentspars første date er ekstremt rost i USA, men har amerikanerne helt overset de mange ubehagelige og kritisable karaktertræk?

Streaminganmeldelse
03. mar. 2017 | 19:07

Midnight Special

Har vi nogensinde set en film om en sekt, hvor sekten ikke bliver dæmoniseret? Jeff Nichols’ science fiction-dommedagsfilm udfordrer og fascinerer.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2017 | 17:50

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Ny Netflix-film vender depression til en humoristisk skildring af hævn og voldsspiraler, der får pulsen op hos publikum.

© Filmmagasinet Ekko