Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 153
Tv-anmeldelse
23. juli 2016 | 16:06

Looking: The Movie

Spillefilmen Looking er et værdigt punktum for historien om de kærlighedssøgende bøsser i San Francisco, der dog også viser, hvorfor den blev født som serie.

Tv-anmeldelse
19. juli 2016 | 09:07

Stranger Things

Seriehyldest til 80’ernes gyser- og sci-fi-film stråler igennem med mesterlig suspense, som kun forstyrres af en overspillende Winona Ryder.

Tv-anmeldelse
15. juli 2016 | 09:41

Vice Prin­cipals

Opfølgeren til Eastbound & Down er endnu en mørk komedieserie med usikre facademænd og en grænseoverskridende tone, som dog ikke når de helt samme højder.

Tv-anmeldelse
13. juli 2016 | 11:25

O.J.: Made in America

Dokumentarserie om O.J. Simpson borer dybt i USA’s raceopdelte sjæl og blotlægger et historisk betinget had, der i disse dage er tragisk aktuelt.

Tv-anmeldelse
12. juli 2016 | 12:04

The Fun­da­ment­als of Caring

Spillefilmen The Fundamentals of Caring – der har premiere på Netflix – charmerer med engagerende skuespil og en sympatisk fortælling.

Tv-anmeldelse
11. juli 2016 | 11:42

The Night Of

Fremragende krimiserie fortæller fængslende historien om et mord fra både den anklagede, politiet og advokaternes synsvinkel.

Tv-anmeldelse
20. juni 2016 | 14:00

Preacher

Komedieguruen Seth Rogen og manusmakkeren Evan Goldberg har med deres nye tv-serie skabt et velfungerende, blodsplattende og morsomt univers, hvor alt kan lade sig gøre.

Tv-anmeldelse
20. juni 2016 | 07:12

Orange Is the New Black – sæson 4

Serieskaber Jenji Kohan har langt om længe fundet den rette formel. Ny sæson af det fængslende drama er den bedste siden første sæson.

Tv-anmeldelse
15. juni 2016 | 16:44

Lady Dynamite

Komikeren Maria Bamfords Netflix-serie ligner et skægt formeksperiment, men viser sig at være en genial historie om psykisk sygdom.

Tv-anmeldelse
10. juni 2016 | 00:53

Casual – sæson 2

En af sidste års bedste nye serier kan endelig ses i Danmark. Anden sæson fortsætter lovende den bittersøde humor og det naturlige drama.

Tv-anmeldelse
26. maj 2016 | 11:56

Roots

Den nye udgave af 70’er-serien Roots er et barskt, men vigtigt og vidtfavnende portræt af slavernes historie i USA igennem hundrede år.

Tv-anmeldelse
25. maj 2016 | 19:13

All the Way

For anden gang på et år skildrer instruktør Jay Roach og skuespiller Bryan Cranston en anspændt periode. Her handler det om en præsident, der bruger begge udgaver af n-ordet.

© Filmmagasinet Ekko