Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 36
Tv-anmeldelse
03. dec. 2014 | 22:35

Tids­rej­sen

Kaspar Munk drager nytte af sin erfaring med unge skuespillere i DR’s julekalender, der tager svære emner op og ikke taler ned til hverken børn eller voksne.

Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Tv-anmeldelse
19. okt. 2014 | 18:48

Forsøget

TV 2-produceret dokumentarfilm om en ny, lovende kræftbehandling gør indtryk, men kunne godt have boret i, hvorfor det er svært at skaffe penge til behandlingen.

Tv-anmeldelse
16. okt. 2014 | 23:02

Bankerot

Efterårets anden nye serie på DR1 byder på spøjse karakterer i en fornøjelig, kriminel underverden. Forholdet mellem en ordblind far og en stum søn sørger for dramatisk tyngde.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 20:56

1864: afsnit 1-2

”Du er en dead man walking, Ole Bornedal!” skriver Carsten Jensen og kalder 1864 en velrettet knytnæve, som efterlader højrefløjen med en brækket næse.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 10:48

Krigerne fra Nord

Dokumentar om dansk-somaliske unge, der drager i hellig krig, er et afgørende humant og politisk portræt af verdens mest dæmoniserede mennesker.

Tv-anmeldelse
11. sep. 2014 | 16:08

Boardwalk Empire – sæson 5

Terence Winter og HBO lægger op til en fejende flot afslutning på sin serie om gangsterkongen Nucky Thompson, der kan måle sig med det bedste inden for genren.

Tv-anmeldelse
26. aug. 2014 | 12:18

Banken – New normal

DR2’s nye satireserie foregår i banksektoren, men er sjovest, når den bare er absurd. Debutanten Morten Jørgensen brillerer i rollen som sociopatisk chef. Premiere på DR2 torsdag.

Tv-anmeldelse
08. aug. 2014 | 14:43

The Knick – sæson 1

Steven Soderberghs bud på en lægeserie er intens og dramatisk underholdning med Clive Owen i sit livs hovedrolle.

Tv-anmeldelse
04. juli 2014 | 19:52

Penny Dreadful – første sæson

Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett kæmper mod alverdens overnaturlige væsener i en ny serie, der alt for ofte forklarer det mystiske ihjel.

Tv-anmeldelse
30. juni 2014 | 18:40

Comedians in Cars Getting Coffee – sæson 4

Jerry Seinfeld er suveræn som kaffedrikkende talkshowvært i fjerde sæson af sin egen webbaserede serie. Han ser de små, irrationelle ting, vi går rundt og gør.

Tv-anmeldelse
27. juni 2014 | 13:46

The Leftovers

Lost-skaberen går mindre op i det æggende mysterium og mere op i en fatalistisk stemning i HBO-serien The Leftovers, der gør et noget tungt førstehåndsindtryk.

© Filmmagasinet Ekko