Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 57
Tv-anmeldelse
20. maj 2015 | 11:25

Between

Ny miniserie fra Netflix er en gemen kalkule af overnaturlige hændelser i et apokalyptisk univers tilsat hashtags, #ForDetErDetDeUngeVilHave.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 16:51

Grace and Frankie

Jane Fonda og Lily Tomlin forenes som aparte slyngveninder, hvis mænd gifter sig med hinanden. Hyggelig Netflix-komedieserie lider af desperat angst for ikke at fremkalde grin.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 15:39

Daredevil

Superhelten Daredevil er løs i bydelen Hells Kitchen i New York, og Netflix kan meget vel have fundet en opskrift på menneskelige superskurke.

Tv-anmeldelse
28. apr. 2015 | 12:20

Happyish

Sitcom gør grin med den lille forskel mellem lykke og lunken tilfredshed med livet. Men den har svært ved at leve op til de højtravende ambitioner.

Tv-anmeldelse
21. apr. 2015 | 16:16

Sci­en­to­lo­gys religiøse fængsel

Kontroversiel dokumentar, der vises på DR2 i aften, giver vital indsigt i en verdensfjern organisation, som bruger næsten alle manipulatoriske midler for at holde sig i live.

Tv-anmeldelse
12. apr. 2015 | 23:46

Game of Thrones – sæson 5

Ventetiden er ovre, og hele verdens foretrukne fantasy-sæbeopera vender stærkt tilbage med morderiske intriger. De første fire episoder holder niveauet.

Tv-anmeldelse
07. apr. 2015 | 12:21

Mad Men – sæson 7 anden del

Mad Men prikker mesterligt hul på slutsæsonen, The End of an Era, med et mørkt og pirrende afsnit.

Tv-anmeldelse
19. mar. 2015 | 09:37

Bloodline

Familiehemmelighederne serveres ikke på et sølvfad i Netflix-serien. De siver op gennem gulvbrædderne med velspillet uforudsigelighed.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2015 | 11:50

The Returned

Amerikansk genindspilning af den mesterlige franske serie Les Revenants kan ikke genskabe den fængslende, urovækkende stemning.

Tv-anmeldelse
14. mar. 2015 | 19:28

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

Advarsel: Dokumentarserie om en mulig seriemorder fucker med dit hoved. Den gør dig rundtosset, forvirret og sommetider endda en smule vanvittig.

Tv-anmeldelse
06. mar. 2015 | 12:46

Un­break­able Kimmy Schmidt

Ny serie af folkene bag 30 Rock får høj komik ud af sammenstødet mellem religiøs fanatisme og moderne forbrugskultur.

Tv-anmeldelse
05. mar. 2015 | 20:22

Babylon

Danny Boyles satiriske politiserie er ved at kløjs i sine ambitioner, men med Londons overvågningsapparat som kamerahold kan den udvikle sig til noget interessant.

© Filmmagasinet Ekko