Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 139
Tv-anmeldelse
04. maj 2016 | 10:11

Veep – sæson 5

Emmy-vinderen Veep er den ubestridte mester i politisk satire, og femte sæson fortsætter i overlegen stil og tårnhøjt tempo.

Tv-anmeldelse
27. apr. 2016 | 07:11

Game of Thrones – sæson 6

Første afsnit i den nye sæson fortsætter seriens storladne stil, og starter opbygningen af et nyt korthus, der er lige så blodigt uretfærdigt som det gamle.

Tv-anmeldelse
25. apr. 2016 | 14:45

Silicon Valley – sæson 3

Herligt profane spydigheder går hånd i hånd med løsthumoristiske mærkværdigheder i den digitale tidsalders skarpeste komedieserie.

Tv-anmeldelse
19. apr. 2016 | 14:06

Bør­ne­sol­da­tens nye job

DR-dokumentar er en barsk, men vigtig dokumentation af, at tidligere børnesoldater sendes i krig af vestlige sikkerhedsfirmaer.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2016 | 20:29

Un­break­able Kimmy Schmidt – sæson 2

Med farverigt højt humør og jokes, der ingen ende vil tage, er det umuligt ikke at holde af Kimmy Schmidt og hendes positive livsindstilling.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2016 | 07:57

Nat­por­ti­e­ren – afsnit 1 og 2

Susanne Bier debuterer som international tv-instruktør med en spionserie, der er mere lækker end dyb.

Tv-anmeldelse
13. apr. 2016 | 13:46

Dice

Den falmede kultkomiker Andrew Dice Clay lægger hjertet og nosserne på blokken i selvbiografisk serie, der savner lidt til hjernen.

Tv-anmeldelse
07. apr. 2016 | 11:36

The Girl­friend Ex­per­i­ence

Dragende tv-udgave af Steven Soderberghs film er vedkommende sexet, men også langt mere dybsindig og gennemført end forlægget.

Tv-anmeldelse
04. apr. 2016 | 10:35

The Path

Med godt skuespil og kontemplativ mystik kommer ny serie om en religiøs bevægelse langsomt, men fascinerende fra land.

Tv-anmeldelse
22. mar. 2016 | 20:22

Downton Abbey – sæson 6

Sidste sæson af Downton Abbey er en rosenrød omgang, men med så mange elskede personer ville andet faktisk også være ubærligt.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2016 | 10:19

Daredevil – sæson 2

Marvel og Netflix rammer igen plet. Første halvdel af sæsonen er tv-kunst, der med nye personer sætter spørgsmålstegn ved den blinde superhelts selvtægt.

Tv-anmeldelse
15. mar. 2016 | 12:30

Un­der­ground

Forfriskende moderne periodedrama om slaveflugt er underholdende melodramatisk såvel som voldsomt realistisk.

© Filmmagasinet Ekko