Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 159
Tv-anmeldelse
10. feb. 2015 | 14:31

12 Monkeys

Terry Gilliams sci-fi-klassiker er blevet til begsort serie-suspense, der står på skuldrene af sine forgængere, men samtidig finder sin egen bane på tidsrejsen.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 20:56

1864: afsnit 1-2

”Du er en dead man walking, Ole Bornedal!” skriver Carsten Jensen og kalder 1864 en velrettet knytnæve, som efterlader højrefløjen med en brækket næse.

Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Tv-anmeldelse
03. dec. 2015 | 20:19

A Very Murray Christmas

Sofia Coppolas hyldest til jule-varieté-shows er hygge-nostalgi, der glider bedst ned med en omgang stærk gløgg.

Tv-anmeldelse
25. maj 2016 | 19:13

All the Way

For anden gang på et år skildrer instruktør Jay Roach og skuespiller Bryan Cranston en anspændt periode. Her handler det om en præsident, der bruger begge udgaver af n-ordet.

Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 23:56

Amy Schumer Live at the Apollo

Tidens hotteste komiker tager en sejrsrunde med nyt standup-show, der er en forrygende indførelse i Schumers feministiske humor-univers.

Tv-anmeldelse
04. feb. 2016 | 16:57

Animals

Sorthumoristisk animationskomedie giver morsom stemme til New Yorks sexfikserede og eksistensplagede dyr.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2014 | 21:00

Ar­vin­ger­ne

DR’s nye søndagsserie Arvingerne tager favntag med den moderne familie – og gør det med dialog og skuespil, der hører til det bedste, dansk tv-drama har leveret.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2015 | 20:57

Ar­vin­ger­ne sæson 2

Boet er gjort op, men kaosset går stadig i arv i Grønnegård-familien. I anden sæson af DR-serien spreder det sig til manuskriptet, som dog realiseres og spilles til perfektion.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2014 | 21:02

Ar­vin­ger­ne – sæson 1

Arvingerne hutlede sig igennem de sidste par afsnit, men undervejs bød sæson 1 på familiedrama og skuespil af ypperste karat.

Tv-anmeldelse
01. nov. 2015 | 16:21

Ash vs Evil Dead

Genoplivningen af horrorklassikeren Evil Dead som tv-serie er en energibombe af morskab med Bruce Campbell, der på trods af sin alder er i topform med boomstick og motorsav.

Tv-anmeldelse
05. mar. 2015 | 20:22

Babylon

Danny Boyles satiriske politiserie er ved at kløjs i sine ambitioner, men med Londons overvågningsapparat som kamerahold kan den udvikle sig til noget interessant.

© Filmmagasinet Ekko