Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 168
Tv-anmeldelse
28. dec. 2015 | 15:11

Trans­par­ent 2

Fantastisk dramedie om køn, familie og identitet stikker seerne en syngende lussing efterfulgt af et kærligt kram.

Tv-anmeldelse
10. mar. 2014 | 20:28

True Detective – sæson 1

True Detective er en af de mest originale, mystiske og dragende krimi-serier siden Twin Peaks.

Tv-anmeldelse
18. okt. 2017 | 12:46

Bertelsen på Shikoku 88

Mikael Bertelsen har tørret det ironiske rævesmil af. Med oprigtig mine trækker han forrygende fortællinger om buddhisme og Snoop Dogg ud af tilfældige pilgrimsmøder.

Tv-anmeldelse
22. sep. 2017 | 12:10

Tæt på sandheden

Jonatan Spang gør knivskarpt grin med politikere, medier og feminister i et ugentligt aktualitetsprogram. Det låner kraftigt fra amerikanske inspirationskilder, men byder også på originale idéer.

Tv-anmeldelse
11. juli 2017 | 08:34

Onkel Rejes sørø­vers­how II

Vil man lege med en børnelokker i et børneprogram, skal man have humor. Og det har DR’s gale legeonkel, som er et herligt modstykke til de moraliserende voksne.

Tv-anmeldelse
04. juli 2017 | 09:29

Putin ifølge Oliver Stone

Oliver Stones forsonlige interviews med Putin fænger i timevis og viser os verden set fra Rusland. Vi har godt af at få pudset vores vestlige briller.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2017 | 08:48

Historien om Danmark

DR’s fremragende Danmarkshistorie er fortalt i et tempo, hvor alle kan være med, og har samtidig modet til at være en politisk samtidskommentar.

Tv-anmeldelse
23. jan. 2017 | 18:02

David Bowie: The Last Five Years

Fascinerende BBC-dokumentar lægger byggesten til historien om de sidste fem år af David Bowies liv og giver nyt indblik i hans sidste to plader.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2017 | 15:28

Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Dokumentaren om mor-datter-stjerneparret er ærlig og hjertevarm, men skildrer også bagsiden af berømmelsen.

Tv-anmeldelse
13. dec. 2016 | 10:01

Planet Earth II

Efterfølgeren til Vores planet hylder Jordens skønhed og viser dyrelivets vidundere med billeder, der er så imponerende, at man knapt kan tro sine øjne.

Tv-anmeldelse
13. juli 2016 | 11:25

O.J.: Made in America

Dokumentarserie om O.J. Simpson borer dybt i USA’s raceopdelte sjæl og blotlægger et historisk betinget had, der i disse dage er tragisk aktuelt.

Tv-anmeldelse
11. juli 2016 | 11:42

The Night Of

Fremragende krimiserie fortæller fængslende historien om et mord fra både den anklagede, politiet og advokaternes synsvinkel.

© Filmmagasinet Ekko