Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 162
Tv-anmeldelse
28. dec. 2015 | 15:11

Trans­par­ent 2

Fantastisk dramedie om køn, familie og identitet stikker seerne en syngende lussing efterfulgt af et kærligt kram.

Tv-anmeldelse
10. mar. 2014 | 20:28

True Detective – sæson 1

True Detective er en af de mest originale, mystiske og dragende krimi-serier siden Twin Peaks.

Tv-anmeldelse
23. jan. 2017 | 18:02

David Bowie: The Last Five Years

Fascinerende BBC-dokumentar lægger byggesten til historien om de sidste fem år af David Bowies liv og giver nyt indblik i hans sidste to plader.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2017 | 15:28

Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Dokumentaren om mor-datter-stjerneparret er ærlig og hjertevarm, men skildrer også bagsiden af berømmelsen.

Tv-anmeldelse
13. dec. 2016 | 10:01

Planet Earth II

Efterfølgeren til Vores planet hylder Jordens skønhed og viser dyrelivets vidundere med billeder, der er så imponerende, at man knapt kan tro sine øjne.

Tv-anmeldelse
13. juli 2016 | 11:25

O.J.: Made in America

Dokumentarserie om O.J. Simpson borer dybt i USA’s raceopdelte sjæl og blotlægger et historisk betinget had, der i disse dage er tragisk aktuelt.

Tv-anmeldelse
11. juli 2016 | 11:42

The Night Of

Fremragende krimiserie fortæller fængslende historien om et mord fra både den anklagede, politiet og advokaternes synsvinkel.

Tv-anmeldelse
20. juni 2016 | 07:12

Orange Is the New Black – sæson 4

Serieskaber Jenji Kohan har langt om længe fundet den rette formel. Ny sæson af det fængslende drama er den bedste siden første sæson.

Tv-anmeldelse
15. juni 2016 | 16:44

Lady Dynamite

Komikeren Maria Bamfords Netflix-serie ligner et skægt formeksperiment, men viser sig at være en genial historie om psykisk sygdom.

Tv-anmeldelse
04. maj 2016 | 10:11

Veep – sæson 5

Emmy-vinderen Veep er den ubestridte mester i politisk satire, og femte sæson fortsætter i overlegen stil og tårnhøjt tempo.

Tv-anmeldelse
25. apr. 2016 | 14:45

Silicon Valley – sæson 3

Herligt profane spydigheder går hånd i hånd med løsthumoristiske mærkværdigheder i den digitale tidsalders skarpeste komedieserie.

Tv-anmeldelse
19. apr. 2016 | 14:06

Bør­ne­sol­da­tens nye job

DR-dokumentar er en barsk, men vigtig dokumentation af, at tidligere børnesoldater sendes i krig af vestlige sikkerhedsfirmaer.

© Filmmagasinet Ekko