Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 172
Tv-anmeldelse
25. juli 2015 | 12:50

What Happened, Miss Simone?

Et gribende trekantsdrama mellem mor, far og datter er bare et af højdepunkterne i et komplekst portræt af Nina Simone og hendes kamp for sig selv og de sorte.

Tv-anmeldelse
14. juli 2015 | 17:00

BoJack Horseman – sæson 2

Anden sæson af Netflix’ animationssatsning BoJack Horseman er en underholdende parodi på fænomenet Hollywood med en knugende eftervirkning.

Tv-anmeldelse
05. juni 2015 | 23:59

Sense8

Wachowski-søskendeparret ser endelig ud til at være tilbage i storform med ny Netflix-serie. De mystificerer frem for at moralisere i yderst lovende start.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 18:01

Ditte & Louise

Ærlig komik fra makkerparret Ditte Hansen og Louise Mieritz er herligt bramfri, som den slipper barmen løs og løfter sløret for nogle af kvindelivets inderste tanker.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 14:19

Peaky Blinders

Cillian Murphy, Sam Neill og nu også Tom Hardy giver den som underklassegangstere i den engelske slum. BBC’s Peaky Blinders er i verdensklasse.

Tv-anmeldelse
02. juni 2015 | 09:39

Pervert Park

Dansk dokumentar giver unik indsigt i de sexsyges sind og amerikanernes behandling af sexforbrydere. Offer-attituden er gemt langt væk.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 15:39

Daredevil

Superhelten Daredevil er løs i bydelen Hells Kitchen i New York, og Netflix kan meget vel have fundet en opskrift på menneskelige superskurke.

Tv-anmeldelse
07. apr. 2015 | 12:21

Mad Men – sæson 7 anden del

Mad Men prikker mesterligt hul på slutsæsonen, The End of an Era, med et mørkt og pirrende afsnit.

Tv-anmeldelse
14. mar. 2015 | 19:28

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

Advarsel: Dokumentarserie om en mulig seriemorder fucker med dit hoved. Den gør dig rundtosset, forvirret og sommetider endda en smule vanvittig.

Tv-anmeldelse
26. feb. 2015 | 17:41

House of Cards – sæson 3

Udfordringerne vokser for Francis Underwood, der sidder på præsidentposten i den tredje og velskrevne ombæring af House of Cards. I rollen som Ruslands præsident ses en fremragende Lars Mikkelsen.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 16:55

Kampen om det tunge vand

Norske NRK hæver barren for ”Nordic Noir” med Kampen om det tunge vand, som er et storslået drama i verdensklasse og kun kan komme for langsomt på danske tv-skærme.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 13:17

Looking sæson 2

Anden sæson af HBO-serien om de tre unge homoseksuelle fyre er endnu bedre end den første.

© Filmmagasinet Ekko