Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 166
Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 14:26

Love – sæson 1

Judd Apatows nye komediesatsning på Netflix er et elskværdigt bekendtskab, der smukt smyger sig uden om fjogede indie-skabeloner.

Tv-anmeldelse
23. feb. 2016 | 08:40

Løgn eller chikane i Mariager

DR-dokumentar afklæder kvinde i sagen om påstået kristen chikane af homoseksuelle, men overser bjælken i sit eget medieøje.

Tv-anmeldelse
27. feb. 2016 | 11:34

Bedre skilt end aldrig

Hella Joofs komedieserie om den lykkelige skilsmisse er bedst, når den giver efter for moderkroppens liderlighed. Heldigvis er der masser af onani.

Tv-anmeldelse
04. mar. 2016 | 10:00

FETTER

En komedieserie om Frederik Fetterlein med reality-stjernen selv i hovedrollen er ikke helt så håbløs, som det lyder.

Tv-anmeldelse
15. mar. 2016 | 12:30

Un­der­ground

Forfriskende moderne periodedrama om slaveflugt er underholdende melodramatisk såvel som voldsomt realistisk.

Tv-anmeldelse
27. apr. 2016 | 07:11

Game of Thrones – sæson 6

Første afsnit i den nye sæson fortsætter seriens storladne stil, og starter opbygningen af et nyt korthus, der er lige så blodigt uretfærdigt som det gamle.

Tv-anmeldelse
26. maj 2016 | 11:56

Roots

Den nye udgave af 70’er-serien Roots er et barskt, men vigtigt og vidtfavnende portræt af slavernes historie i USA igennem hundrede år.

Tv-anmeldelse
10. juni 2016 | 00:53

Casual – sæson 2

En af sidste års bedste nye serier kan endelig ses i Danmark. Anden sæson fortsætter lovende den bittersøde humor og det naturlige drama.

Tv-anmeldelse
11. juli 2016 | 11:42

The Night Of

Fremragende krimiserie fortæller fængslende historien om et mord fra både den anklagede, politiet og advokaternes synsvinkel.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2017 | 06:53

Genius

Geoffrey Rush er en fryd for øjet som Albert Einstein i en stilistisk gennemført serie, der byder på alt fra saftigt trekantsdrama til grum nazisme.

Tv-anmeldelse
23. sep. 2012 | 23:15

For­bry­del­sen III

Søren Sveistrup viser igen, at han er Danmarks bedste designer af senmoderne, ”kriminel” fjernsynsdramatik.

Tv-anmeldelse
07. jan. 2013 | 20:59

Dicte

TV 2’s livsstilskrimi Dicte er lige så spændende som en sofa fra Ikea, mener Bo Tao Michaëlis.

© Filmmagasinet Ekko