Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 172
Tv-anmeldelse
07. apr. 2016 | 11:36

The Girl­friend Ex­per­i­ence

Dragende tv-udgave af Steven Soderberghs film er vedkommende sexet, men også langt mere dybsindig og gennemført end forlægget.

Tv-anmeldelse
29. aug. 2016 | 23:01

Bør­ne­lok­ker­ne

Det er tåkrummende og absurd, når Dirty Harry Qvortrup jagter og udstiller voksne mænd med alvorlige lolitakomplekser.

Tv-anmeldelse
25. sep. 2016 | 21:12

Bedrag – sæson 2

Bedrag er med sin poetiske og meget danske socialrealisme stadigvæk et rimeligt originalt ridt i en skamredet krimi-tv-genre.

Tv-anmeldelse
23. sep. 2012 | 23:15

For­bry­del­sen III

Søren Sveistrup viser igen, at han er Danmarks bedste designer af senmoderne, ”kriminel” fjernsynsdramatik.

Tv-anmeldelse
07. jan. 2013 | 20:59

Dicte

TV 2’s livsstilskrimi Dicte er lige så spændende som en sofa fra Ikea, mener Bo Tao Michaëlis.

Tv-anmeldelse
09. apr. 2013 | 09:53

Hannibal

Mads Mikkelsen viser for lidt tænder som den sultne Dr. Lecter i tv-serien Hannibal, hvis spændende katten-efter-musen-leg overskygges af bestialske banaliteter.

Tv-anmeldelse
08. jan. 2014 | 00:28

True Detective

HBO’s nye store satsning er især fascinerende i kraft af Woody Harrelson og Matthew McConaugheys sammenbidte strømere, der konfronteres med et satanisk mord.

Tv-anmeldelse
10. mar. 2014 | 20:28

True Detective – sæson 1

True Detective er en af de mest originale, mystiske og dragende krimi-serier siden Twin Peaks.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2014 | 20:07

Fargo

Første afsnit af Fargo giver løfter om en serie lige så morbid, mørk og uimodståelig som Coen-brødrenes mesterlige forlæg.

Tv-anmeldelse
28. apr. 2014 | 16:17

Heartless

Heartless låner ublu fra tidens hotte overnaturlige tv-serier som Hemlock Grove, men giver samtidig sit eget bud på nye monstre. Det er banalt, underholdende og stærkt vellykket.

Tv-anmeldelse
24. juni 2014 | 18:12

Halt and Catch Fire

AMC’s flagskib efter Breaking Bad og Mad Men starter lovende. Igen handler det om hemmelighedsfulde mænd, der går efter at realisere sig selv, denne gang i noget så overraskende dramatisk som IT-verdenen.

Tv-anmeldelse
27. juni 2014 | 13:46

The Leftovers

Lost-skaberen går mindre op i det æggende mysterium og mere op i en fatalistisk stemning i HBO-serien The Leftovers, der gør et noget tungt førstehåndsindtryk.

© Filmmagasinet Ekko