Anmeldelser / Tv-anmeldelse

49 - 60 ud af 162
Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 14:26

Love – sæson 1

Judd Apatows nye komediesatsning på Netflix er et elskværdigt bekendtskab, der smukt smyger sig uden om fjogede indie-skabeloner.

Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 11:29

Girls – sæson 5

Lena Dunhams pigerer blevet mere ansvarsfulde og mindre irriterende. Men den sjove satire er desværre hældt ud med badevandet.

Tv-anmeldelse
20. feb. 2016 | 17:28

Broad City – sæson 3

Første afsnit i den nye sæson om de to dagdrivende kvinder Abbi og Ilana holder seriens høje niveau af grænseoverskridende vanvidskomik.

Tv-anmeldelse
16. feb. 2016 | 09:49

Better Call Saul – sæson 2

Spin-off-seriens udfordring er at løsrive sig fra sin geniale forgænger, Breaking Bad, men dens styrke er sidehistorierne med det skæve persongalleri.

Tv-anmeldelse
15. feb. 2016 | 16:02

Narko­kar­tel­ler­nes land

I den Oscar-nominerede dokumentar om selvtægtsfolks kamp mod narkokarteller står billederne ikke tilbage for det stærke indhold.

Tv-anmeldelse
15. feb. 2016 | 14:48

Mad Dogs

Fjollet humor går hånd i hånd med blodigt alvor i Mad Dogs, der følger en gruppe midaldrende venner på katastrofalt afveje i den mellemamerikanske jungle.

Tv-anmeldelse
15. feb. 2016 | 10:07

Vinyl

Nørdfaktoren er kæmpehøj, når Martin Scorsese tager rockklichéerne i 70’ernes musikscene i New York under kærlig behandling.

Tv-anmeldelse
11. feb. 2016 | 15:10

Til døden os skiller

Den rørende dokumentarserie Til døden os skiller er et nærgående portræt af fem ældre mennesker, der står over for svære beslutninger.

Tv-anmeldelse
09. feb. 2016 | 09:45

Candy Film – da bør­ne­por­no var lovlig

Velresearchet dokumentarserie om børneporno leder indimellem tankerne hen på film om kz-lejrene, hvor folk intet kan huske.

Tv-anmeldelse
04. feb. 2016 | 16:57

Animals

Sorthumoristisk animationskomedie giver morsom stemme til New Yorks sexfikserede og eksistensplagede dyr.

Tv-anmeldelse
21. jan. 2016 | 13:46

The X-Files – første afsnit

Første afsnit minder os om, hvad det var, serien oprindeligt kunne, men der lægges ikke op til meget mere end et nostalgi-trip.

Tv-anmeldelse
18. jan. 2016 | 00:46

Billions

Serie om det hektiske finansliv på Wall Street slår gnister, når Paul Giamatti og Damian Lewis står over for hinanden, men det gør de alt for sjældent i første to afsnit.

© Filmmagasinet Ekko