Nyhed
15. apr. 2017 | 08:31

Labyrinth får en fortsættelse

Foto | Columbia/TriStar
Karismatiske David Bowie med 80’er-manke i rollen som troldkongen Jareth i Labyrinth, som mere end 30 år senere får en fortsættelse.

En spin-off til eventyrfilmen Labyrinth fra 1980’erne er i støbeskeen.

Af Frida Marquard

En fortsættelse til den fantasifulde eventyrfilm Labyrinth fra 1986 er ifølge netmagasinet Deadline.com under udarbejdelse.

Og for en gangs skyld skal der ikke være tale om en genindspilning, men om en ny film – en såkaldt spin-off – der foregår i samme univers som originalen.

Der forlyder intet om hverken handlingen eller hovedkaraktererne, og endnu er der ikke tilknyttet skuespillere til projektet.

Den uruguayske gyserinstruktør Fede Alvarez skal efter planen instruere filmen. Han arbejder pt. på et amerikansk remake af Stieg Larssons Pigen der legede med ilden, der får premiere i 2018.

Labyrinth er en af de vigtigste film fra min barndom, og den gjorde mig forelsket i filmmediet. Jeg kunne ikke være gladere for at havde fået muligheden for at bygge videre på Jim Hensons fortryllende univers og invitere en ny generation af biografgængere ind i labyrinten,” udtaler Fede Alvarez til Deadline.com.

Det bliver i familien
Labyrinth, der havde premiere i Danmark med titlen Labyrinten til troldkongens slot, byder på selveste David Bowie i skurkerollen som troldkongen Jareth.

Med list lokker han teenageren Sarah ind i sit fantastiske univers, da han stjæler hendes spæde lillebror. Og han truer med at forvandle ham til en trold, hvis ikke Sarah kan redde ham tilbage inden slaget tolv.

Filmen blev instrueret af Muppet-skaberen Jim Henson, og det var den sidste, han nåede at instruere inden sin død i 1990.

Det ser ud til, at fortsættelsen bliver i familien. Jim Hensons datter Lisa Henson skal være producer på filmen, som The Jim Henson Company co-producerer med TriStar Pictures.

Trailer: Labyrinth

© Filmmagasinet Ekko