Julegave med Ekko i et helt år

Med et julegaveabonnement på Filmmagasinet Ekko følger en ekstra gave i form af en gratis biografbillet, halv pris på tolv billetter eller fem film på Blockbuster.

Julen står for døren, og vi har den perfekte gave til filmelskeren. Giv et gaveabonnement på Danmarks toneangivende magasin om film og serier til én, du holder af – og få selv en gave!

Julegaveabonnementet består af årets fire numre i 2021, og det giver også adgang til vores app, hvor du kan læse alle tidligere numre digitalt.

Som noget ekstra sender vi det aktuelle nummer med tema om James Bond, som du kan lægge under juletræet eller få sendt direkte til gavemodtageren. Du kan også vælge et andet nummer fra det store bagkatalog eller Lars von Triers manuskript om hans filmskoleår.

Skriv i kommentarfeltet på bestillingssiden, hvis du ønsker noget andet end det aktuelle nummer!

Gaveabonnementet koster kun 395 kr., og som tak får du selv en gave. Vælg mellem en gratis billet i Nordisk Film Biografer (værdi: 90 kr.), halv pris på tolv billetter til film i biografklubben Filmporten (værdi: 540 kr.) eller fem film hos Blockbuster (værdi: 245 kr.).

Filmporten er en biografklub for dem, der har lyst til tankevækkende og anmelderroste kvalitetsfilm, som blandt andet byder på Venedig-vinderen Nomadland og svenske Roy Anderssons Om det uendelige. Rabatkuponerne kan deles med venner og har ingen udløbsdato.

Vælger du gaven med film på Blockbuster, giver det mulighed for at se fem af de 10.000 titler i alle genrer på streamingtjenesten.


Julegaveabonnement med gratis biografbillet:

Bestil indland Bestil udland


Julegaveabonnement med halv pris på 12 biografbilletter:

Bestil indland Bestil udland


Julegaveabonnement med 5 film til Blockbuster:

Bestil indland Bestil udland


Du kan også få det aktuelle nummer – eventuelt sammen med billetten, rabatkuponerne eller adgang til Blockbuster-film – sendt direkte til gavemodtager. Følg blot vejledningen, når du bestiller. Forsendelsen er gratis.

Bestillingen skal ske senest onsdag den 16. december kl. 12, hvis du vil være sikker på, at din julegave når frem til juleaften. Bestillinger efter den 16. december vil også blive behandlet, men uden garanti for, at magasinet kommer før jul.

Du kan også bestille gaven på telefon 8838 9299 eller sekretariat@ekkofilm.dk.

© Filmmagasinet Ekko