Julegaveabonnement

Glæd dine kære med årets julegave – et abonnement på Ekko, der varer et helt år og inkluderer vores nye e-magasin med adgang til bagkataloget.

Julegaveabonnementet består af et årsabonnement på Filmmagasinet Ekko. Det udkommer én gang i hvert kvartal og byder på aktuelle interviews, dybdegående temaer og Danmarks største anmeldelsessektion.

Allerede i januar følger et spritfrisk nummer.

Som gavegiver kan du få skrevet din egen særlige julehilsen til gavemodtageren på Ekko-papir (husk at skrive, hvem gaven kommer fra!).

Du får helt gratis tilsendt det aktuelle nummer, der også byder på en dvd, til at lægge under juletræet. Du kan også få det aktuelle nummer sendt direkte til den, du vil glæde med et Ekko-abonnement.

Følg blot vejledningen, når du bestiller.

Som noget nyt får gavemodtageren også adgang til vores e-magasin, hvor man ud over det aktuelle nummer har adgang til tidligere numre, pt. 36 magasiner. Læs mere om e-magasinet her.

Bestil julegaveabonnement

Bestil julegaveabonnement udland

Du kan også bestille gaven på telefon 8838 9299 eller sekretariat@ekkofilm.dk.

Prisen er kun 395 kroner for et julegaveabonnement (640 kroner, hvis modtager bor i udlandet)

Bestilling af julegaveabonnementer skal være fremme senest søndag 17. december kl. 12, hvis du vil være sikker på at få et magasin og en hilsen på Ekko-papir til at lægge under juletræet. Vi sender gerne efter den 17. december og helt frem til årets udgang.

Magasin og julegavebrev kan også afhentes personligt på Ekkos kontor ved Christianshavns Torv helt frem til fredag 22. december kl. 20. Adressen er Filmmagasinet Ekko, Wildersgade 32, 2. sal, 1408 København K. Ring 8838 9292 ved ankomst.

Som tak for besøget forærer vi dig Peter Schepelerns bog Filmens vingesus, en stor samling af hans bedste Ekko-artikler med forord af selveste Lars von Trier.

© Filmmagasinet Ekko