Anmeldelser

2269 - 2280 ud af 2381
Serieanmeldelse
18. sep. 2017 | 09:50

Vice Prin­cipals – sæson 2

Diabolsk morsom komedieserie spidder de vrede, hvide mænd, der gjorde Donald Trump til verdens mest magtfulde mand.

Biografanmeldelse
25. okt. 2012 | 09:39

Vi­ce­vær­ten

Instruktør Katrine Wiedemann og manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson tager modigt fat på maskulin seksualitet, men Viceværten er en mærkeligt konstrueret, hul historie om en dansk tabermand og hans Lolita-frelser.

Biografanmeldelse
26. nov. 2015 | 22:21

Victoria

Tyske Victoria er Pusher for en ny generation – optaget i én lang bevægelse, der effektivt fører os ned i stroboskop-undergrunden.

Biografanmeldelse
02. nov. 2017 | 15:22

Victoria & Abdul

Stephen Frears viser et glansbillede af Det Britiske Imperium i dets storhedstid tilsat humor, charme og en lille smule fremmedhad.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 09:12

Vida – sæson 2

Særpræget skildring af kulturen i en mexicansk ghetto i Los Angeles er fortalt med hjerteblod og sans for drama.

Serieanmeldelse
04. dec. 2016 | 10:28

Vikings – sæson 4, 2. del

Fortællingen om vikingekongen Ragnar bliver flottere for hver sæson, og vikinge-karakterernes udvikling er fascinerende at følge.

Serieanmeldelse
08. dec. 2017 | 14:44

Vikings – sæson 5

Med danske Alex Høgh Andersen i spidsen som galsindet vikingekrøbling fortsætter den dragende, rå og dunkle fortælling om vores voldsomme forfædre.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 19:59

Vilde Rolf

Disney når næsten Pixar-højder med et drøncharmerende 3D-animeret eventyr og nostalgitrip for børn af 80’ernes videospil.

Biografanmeldelse
06. feb. 2019 | 20:37

Vilde Rolf smadrer in­ter­net­tet

Disney sender Rolf på et underholdende eventyr i cyberspace, men stikket bliver trukket ud for tidligt.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 20:28

Vildheks

Filmatiseringen af Lene Kaaberbøls fantasy-roman er fængende med smukke billeder og et gennemført univers.

Biografanmeldelse
23. dec. 2015 | 13:55

Villads fra Valby

En af årets sødeste børnefilm kører den hjem på charme og begejstring, så man gerne ser gennem fingre med en gammeldags og brudstykkeagtig historie.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 10:32

Villy og monster­pla­ne­ten

Der mangler ægte drama i fransk børnefilm, som med fantasifulde billeder og nuttede rumvæsner alligevel vil glæde de mindste.

© Filmmagasinet Ekko