Anmeldelser

49 - 60 ud af 2377
Biografanmeldelse
14. juni 2016 | 09:26

A Perfect Day

Det er befriende at kunne grine af tragiske situationer, men spansk krigskomedie fra Bosnien vækker også til eftertanke.

Biografanmeldelse
05. apr. 2018 | 11:11

A Quiet Place

John Krasinskis musestille debut formår det umulige at få nakkehårene til at rejse sig og tårerne til at trille i lige dele monsterfilm og familiedrama.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 11:18

A Simple Favor

Bridesmaids-instruktøren Paul Feig bevæger sig i en mørkere retning, men hans nye film ved ikke, om den skal være romantisk thriller eller forstadskomedie.

Biografanmeldelse
06. dec. 2012 | 12:52

A Simple Life

Med sans for antydningens kunst fortæller kinesisk film om forholdet mellem en husholderske og hendes arbejdsgiver.

Biografanmeldelse
04. dec. 2018 | 15:25

A Star Is Born

Bradley Coopers instruktørdebut får tårerne til at trille med en klassiker-opdatering, der er fornyende i skildringen af en alkoholiseret musiker og hans store kærlighed.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 13:47

A Thousand Times Good Night

Juliette Binoche og Nikolaj Coster-Waldau er i topform i en visuelt overlegen fortælling om en krigsfotograf, der forsømmer sin familie i jagten på det perfekte billede.

Tv-anmeldelse
03. dec. 2015 | 20:19

A Very Murray Christmas

Sofia Coppolas hyldest til jule-varieté-shows er hygge-nostalgi, der glider bedst ned med en omgang stærk gløgg.

Cph:Dox 2018
21. mar. 2018 | 13:45

A Woman Captured

Slaveriet lever videre i en ungarsk tidslomme, som dokumentar lader os opleve på nærmeste og mest foruroligende hold.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2019 | 22:48

Abducted in Plain Sight

Netflix-dokumentar er en utroligt præcis skildring af et pædofilt rovdyrs angrebsmetoder og altomfattende manipulation.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 06:37

Åben­ba­rin­gen

Fransk drama starter lovende med gådefuld mystik, men er trods godt skuespil en lidt flad film om tro, tvivl og bedrag.

Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 21:48

Abernes planet: Opgøret

Den sidste del af abe-trilogien brillerer med en rørende fortælling og visuel overlegenhed, der kan hamle op med selv Ringenes herre.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 18:41

Abernes planet: Re­vo­lu­tio­nen

Den nyeste film om Abernes planet er et smukt udført action-brag med overbevisende visuelle effekter og en enkel, men rammende kritik af krig.

© Filmmagasinet Ekko