Anmeldelser

1 - 12 ud af 2381
Biografanmeldelse
22. aug. 2019 | 11:07

Crawl

Far og datter kæmper for livet mod vand og en skællet dræber i effektiv gyser, hvor blodet flyder, og følelserne får frit løb.

Biografanmeldelse
22. aug. 2019 | 10:11

Angel Has Fallen

Tredje del af den demonstrativt maskuline filmserie forsøger sig med en mere følsom tilgang til soldaterromantik og fejler på charmerende facon.

Serieanmeldelse
21. aug. 2019 | 23:54

Mind­hunter – sæson 2

Anden sæson af Netflix-serien om seriemordere hæver ambitionsniveauet til en samfundskritisk moralhistorie i traditionen fra The Wire.

Biografanmeldelse
21. aug. 2019 | 15:05

Mellem linjerne

Tanker om sex, løgn og litteraturens fremtid drukner i evigt sludrende fransk komedie, der kun har enkelte sjove øjeblikke.

Serieanmeldelse
18. aug. 2019 | 20:46

Sex med Maja

DR2-serie med Maja Malou Lyse er kulminationen på de seneste års debat om sexkultur og den kærlige seksualundervisning, vi aldrig fik i skolen.

Serieanmeldelse
17. aug. 2019 | 22:21

The Righteous Gemstones

Der er penis-jokes ad libitum, men sorthumoristisk komedieserie om frelste og forfærdelige kristne har intet på hjerte.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 12:13

Petra

Labyrintisk kammerspil går i clinch med kunstnergeniet og vender og drejer fortiden som en græsk tragedie.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 08:55

Fisherman’s Friends

Et hjertevarmt persongalleri gør britisk feelgood-komedie om en gruppe fiskere med sangtalenter til et charmerende bekendtskab.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 14:53

Manson’s Bloodline

Vi kommer ubehageligt tæt på Charles Mansons barnebarn, som gennemlever en vanvittig identitetskrise og kæmper for sin ret til et normalt bedstefaderligt forhold.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 13:45

Be­foreig­ners

HBO’s norske science fiction-eksperiment er fuld af sjove påfund, men lander i brakvandet mellem samfundssatire og krimi-mysterium.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 12:46

Scary Stories to Tell in the Dark

Gyserfilm har mange spektakulære øjeblikke, men ens egen fantasi ender med at overgå filmens handling.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 09:49

Angry Birds 2 Filmen

Fra at være en fremmedfjendsk fortælling stiger toeren til vejrs som en rørende og børnevenlig historie om det sarte mandlige ego.

© Filmmagasinet Ekko