Anmeldelser

1 - 12 ud af 2308
Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

Serieanmeldelse
14. maj 2019 | 09:17

The Rain – sæson 2

Den danske Netflix-serie om dommedag hæver niveauet med sårbare øjeblikke, men er stadig fattig på logik.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 11:48

Chernobyl

Miniserie om atomkatastrofen er et nervepirrende drama, som skildrer Sovjetunionens hybris og viser, hvordan ulykken ændrede verdens gang.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 18:34

Kvinde på krigs­stien

Trods manglen på krølhårede ponyer er Benedikt ­Erlingssons opfølger til Om heste og mænd et livligt og charmerende drama om en økokriger og kærligheden til naturen.

Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Serieanmeldelse
20. maj 2019 | 20:39

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 6

Kongekabalen går op i den endegyldige afslutning af tidens største serie, der når i mål uden flere svinkeærinder.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:03

John Wick 3: Pa­ra­bel­lum

Med endnu voldsommere kampscener og en fascinerende mytologi er tredje film i lejemorder-serien et mekka for enhver action-nørd.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 20:19

Amundsen

Filmen om den norske polarforsker Roald Amundsen favner over store dele af hans liv for at komme nærmere personen bag de spektakulære opdagelser.

© Filmmagasinet Ekko