Anmeldelser

37 - 48 ud af 2377
Biografanmeldelse
17. jan. 2018 | 23:18

Downs­iz­ing

I sin satire over forbrugskultur fortæller Alexander Payne en hjertevarm historie om behovet for sammenhold.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Biografanmeldelse
28. aug. 2018 | 09:58

Lykke-Per

Bille August er sluppet umådeligt godt fra sin smukt iscenesatte filmatisering af klassikeren om en ubøjelig ungersvend i evig krig med alverden.

Streaminganmeldelse
31. maj 2019 | 12:21

Deadwood: The Movie

David Milch’ legendariske westernserie har endelig fået en enestående rørende afsked, der lever op til seriens storhed, sproglige ekvilibrisme og bælgmørke moral.

Biografanmeldelse
29. juli 2019 | 22:38

Carmen og Lola

Spansk homodrama om to piger, der går imod forældrenes planer og følger kærligheden, engagerer med et sympatisk budskab.

Biografanmeldelse
31. juli 2019 | 11:56

Amanda

Fransk drama om et terrorangreb sætter interessant fokus på tackling af sorgen, men er for flaksende til at krybe ind under huden.

Serieanmeldelse
19. feb. 2019 | 11:20

Ondt i røven

Dansk webserie afmystificerer med selvironi og realisme den labyrintiske kultur af seksuelle minoriteter.

Biografanmeldelse
06. mar. 2019 | 13:09

Selv­hen­ter

Komedie om et brødrepar og deres døde far er en afsindigt sjov og rørende film, der løfter niveauet for dansk komik.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Biografanmeldelse
26. dec. 2018 | 13:01

Mary Poppins vender tilbage

Disney prøver at bryde sin dårlige vane med hjernedøde genindspilninger af gamle klenodier ved at lave en fortsættelse. Men os fans narrer man ikke!

Biografanmeldelse
08. juli 2019 | 11:53

Midsommar

Instruktøren af Hereditary er tilbage med en gyser, der chokerer og provokerer med et parforholds forfald i den svenske sommer.

Serieanmeldelse
25. okt. 2017 | 11:56

Mind­hunter

David Finchers seriemorder-serie blegner ved siden af hans filmiske mesterværker, men finder tålmodigt det store monster i det lille menneske.

© Filmmagasinet Ekko