Anmeldelser

1 - 12 ud af 2356
Tv-anmeldelse
14. juli 2019 | 19:06

For­svin­dings­num­me­ret & Kap­ta­j­nens skygge

I ånden fra Jørgen Leths cykelfilmklassikere har Daniel Dencik skabt to poetiske film om Matti Breschel og Christopher Juul-Jensen, der vises på hviledagene i årets Tour de France.

Serieanmeldelse
09. mar. 2017 | 13:03

Farang

Ola Rapace fungerer glimrende som solbrun machomand i eksil i thailandske Phuket, hvor han indhentes af fortiden i C Mores lovende og energiske nye serie Farang.

Biografanmeldelse
08. juli 2019 | 11:53

Midsommar

Instruktøren af Hereditary er tilbage med en gyser, der chokerer og provokerer med et parforholds forfald i den svenske sommer.

Biografanmeldelse
10. juni 2014 | 15:53

En flænge i himlen

Der skal advares om klumper i halsen under denne teenageromance med iltslanger og kræftdiagnose. Filmen tager døden og kærligheden alvorligt og er tilsyneladende vaccineret imod følelsesporno.

Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 16:22

Stranger Things – sæson 3

Netflix’ flagskib byder på endnu en underholdende monsterjagt, men serien er ved at løbe tør for originale idéer.

kortfilmanmeldelse
02. juli 2019 | 12:14

Film­sko­len do­ku­men­tar årgang 2019

Visitkortene fra det nye kuld dokumentarister på Filmskolen er for navlepillende til at blive rigtigt vedkommende. Undtagelsen er et lysende talent, der viser vejen frem.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

Biografanmeldelse
06. juli 2019 | 11:04

Mid90s

Skuespilleren Jonah Hill debuterer som instruktør med en perle om at være ung i 90’erne og indfanger tidsånden med skateboards og et stemningsmættet soundtrack.

Serieanmeldelse
31. maj 2019 | 10:07

The Handmaid’s Tale – sæson 3

En af tidens vigtigste serier skal passe på, at den ikke kammer over i lammende æstetik og kalkuleret humor. Men den dystopiske historie holder stadig et højt niveau.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 16:59

De fri­vil­li­ge

Anders Matthesen træder i karakter som seriøs skuespiller i alvorskomedie om et fængselskor, der skiftevis gør ondt i hjertet og sender lattermusklerne på arbejde.

Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 21:15

Yesterday

Oscar-vinderen Danny Boyle skraber bunden med doven romantisk komedie, der er krydret med hyggeracisme og et gammeldags kvindesyn.

Biografanmeldelse
02. juli 2019 | 07:36

Spider-​Man: Far from Home

Hæsblæsende action og en aldeles charmerende hovedperson gør ny Spider-Man-film til en sand fornøjelse.

© Filmmagasinet Ekko