Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2750
Biografanmeldelse
16. mar. 2017 | 09:10

Patriots Day

Den velspillede film om terrorangrebet i Bosten i 2013 er lige dele realisme og fædrelandskærligt melodrama, men er bedst, når den holder sig i skindet.

Serieanmeldelse
11. mar. 2017 | 16:01

Shadow of Truth

Israelsk true crime-dokumentarserie om bestialsk drab på en trettenårig skolepige balancerer faretruende tæt på kanten af det etisk forsvarlige.

Cph:Dox 2017
13. mar. 2017 | 15:40

What Young Men Do

Norsk film blander dokumentar og fiktion og viser intenst, hvordan kriminalitet kan skabe stærke bånd mellem teenagere, der har det hårdere end dem i Skam.

Cph:Dox 2017
14. mar. 2017 | 18:51

Voyage of Time

Terrence Malicks vidunderlige sans for storslåede naturbilleder karambolerer med hans svaghed for lykkekage-bonmot’er.

Cph:Dox 2017
15. mar. 2017 | 14:23

Score: A Film Music Doc­u­ment­ary

Dokumentar leverer en kærlighedserklæring til filmmusikken og giver en god introduktion til genren. Men flere fremtrædende komponister glimrer ved deres fravær.

Cph:Dox 2017
23. mar. 2017 | 12:44

City of Ghosts

Matthew Heinemans dokumentar om almindelige syrere, der skildrer Islamisk Stats rædselsregime i Raqqa, er den ultimative beretning fra krigen i Syrien.

Cph:Dox 2017
15. mar. 2017 | 20:07

Craigs­list Allstars

Det er svært at se det relevante i en selvoptaget performance-dokumentar, der ikke har den store interesse for de mænd, den portrætterer.

Cph:Dox 2017
15. mar. 2017 | 18:03

Min mor er pink

Kærlig og skør roadmovie følger excentrisk mor og søn, som skal løse fortidens familiegåder på de jyske veje.

Cph:Dox 2017
17. mar. 2017 | 14:46

Cam­eraper­son

Originalt portræt af berømt fotograf viser empati i en verden af tortur og undertrykkelse.

Cph:Dox 2017
17. mar. 2017 | 16:19

Starless Dreams

Iransk dokumentar giver et sjældent indblik i et ungdomsfængsel, hvis mordere og pushere er teenagepiger med helt almindelige drømme.

Cph:Dox 2017
16. mar. 2017 | 13:26

The Skyjacker’s Tale

I en overraskende let tone oprulles historien om en charmerende flykaprer og dømt massemorder, der måske er blevet udsat for et justitsmord.

Cph:Dox 2017
17. mar. 2017 | 21:18

69 Minutes of 86 Days

Norsk debutinstruktør har skabt en mageløs dokumentar om et flygtningebarn og hendes families vej op gennem Europa. Den viser, at filmkunsten kan noget, ingen anden kunstart kan.

© Filmmagasinet Ekko