Anmeldelser

13 - 24 ud af 2307
Biografanmeldelse
10. maj 2019 | 12:26

Sorry to Bother You

Racesatiren er udisciplineret i prægtig farvelade af en debutfilm, der er et festligt bekendtskab fuld af absurd komik.

Biografanmeldelse
09. maj 2019 | 09:04

The Hustle

Genindspilning af 80’er-svindlerkomedie, hvor de mandlige hovedpersoner er udskiftet med kvinder, står i skyggen af forgængeren.

Biografanmeldelse
08. maj 2019 | 23:50

Pokémon Detective Pikachu

Pokémon som vaskeægte detektivhistorie er en tilforladelig metervare, der er sukkerhyper nok for de mindste, nørdet nok for de indviede og uhøjtidelig nok for de andre.

Biografanmeldelse
08. maj 2019 | 18:32

Miss Bala

Catherine Hardwickes karriere startede forrygende med Thirteen og Twilight, men hendes forsøg på at skabe en ny actionhelt falder til jorden med et brag.

Serieanmeldelse
08. maj 2019 | 17:00

Fleabag – sæson 2

Sorthumoristisk serie fortsætter i anden sæson det høje niveau og leger finurligt med hovedpersonens kringlede familieforhold.

Serieanmeldelse
07. maj 2019 | 12:16

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 4

Fjerde afsnit starter letkøbt og uvant rørstrømsk, men så træder det koldblodige fantasy-univers for alvor i karakter.

Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Biografanmeldelse
05. maj 2019 | 18:48

Five Feet Apart

Døden lurer i enhver berøring i stærk ungdomsfilm om to forelskede teenagere, som lider af sygdommen cystisk fibrose.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 13:09

State of the Union

Med sprudlende sprog og et ultrakort format serverer serie af makkerparret bag High Fidelity veloplagt ægteskabets absurde, triste og morsomme kampe.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 11:48

Chernobyl

Miniserie om atomkatastrofen er et nervepirrende drama, som skildrer Sovjetunionens hybris og viser, hvordan ulykken ændrede verdens gang.

Biografanmeldelse
04. maj 2019 | 19:14

Sunset

László Nemes’ overmodige efterfølger til mesterværket Sauls søn bærer som et postkort fra en forsvunden æra på en morbid fascination, men intrigerne drukner i mystik.

Serieanmeldelse
04. maj 2019 | 12:49

Gentleman Jack

Det simple landsbyliv vendes på hovedet, når en sælsom kvinde drager hjem og skaber ravage i hylemorsomt periodedrama.

© Filmmagasinet Ekko