Anmeldelser

49 - 60 ud af 2058
Serieanmeldelse
10. okt. 2018 | 17:20

The Haunting of Hill House

Under Netflix’ store gysersatsning gemmer der sig ikke blot en klam spøgelseshistorie, men også et tragisk familiedrama.

Kunstanmeldelse
09. okt. 2018 | 13:48

French Kiss

Viborg-udstilling i samarbejde med Danmarks største animationsfestival demonstrerer alsidigheden, legesygen og den kunstneriske værdi i animationsfilm.

Biografanmeldelse
08. okt. 2018 | 09:29

Centaur

Med ekstatiske billeder skaber gribende drama om en hestetyv et universelt filmsprog, der rammer som en knytnæve i mellemgulvet.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 09:24

Shoplift­ers

Japanske Kore-eda får os ubesværet til at reflektere over moral og familiebegrebet i sin vidunderligt gribende Guldpalme-vinder, der er en af årets store film.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 08:10

Holiday

En sårbar og letpåvirkelig kvinde bliver foruroligende hærdet i Isabella Eklöfs modige, formfuldendte og brutale debutfilm, der overgår forbilledet Ulrich Seidl.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 21:44

The Rider

Drømme bliver knust i følsom western, der med inspiration fra nutidens vilde Vesten omskriver legenden om den ensomme cowboy.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 13:29

First Reformed

Taxi Driver-forfatteren Paul Schrader rejser ind i en hadsk mands psyke og serverer samtidig en slående kritik af Amerikas forfaldne moral i det 21. århundrede.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 08:40

Leave No Trace

Instruktøren bag Winter’s Bone skaber store følelser med små armbevægelser i en flugt-til-vildmarken-fortælling kombineret med opfindsomt ungdomsdrama.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 09:34

The Wife

Glenn Close er en tikkende bombe i klogt og morsomt drama, hvor det kun er et spørgsmål om tid, før hun har fået nok af sin indbildske nar af en forfattermand.

Streaminganmeldelse
24. sep. 2018 | 22:29

Jane Fonda in Five Acts

HBO-dokumentar er en dragende og kompleks fortælling om skuespilleren Jane Fonda, der i et langt liv er blevet defineret af mænd, før hun endelig har fundet sig selv.

Biografanmeldelse
23. sep. 2018 | 00:46

Grænse

Under en fernis af genrekultfilm udforsker Ali Abbasi grænsen mellem menneske og dyr i et formidabelt eventyr, der knytter an til emner som migration og flydende kønsroller.

© Filmmagasinet Ekko